Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tudorel Toader, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia

Tudorel Toader, ministrul Justitie, a avut sambata o prima reactie la raportul preliminar publicat ieri de Comisia de la Venetia, raport ce critica in termeni duri modificarile legislative aduse legilor justitiei. Ministrul a scris ca a solicitat opinia Comisiei dar ca Parlamentul a dezbatut si adoptat forma actuala a acestor modificari. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia: Ministerul si-a facut datoria, Parlamentul a dezbatut si hotarat

Tudorel Toader, ministrul Justitie, a avut sambata o prima reactie la raportul preliminar publicat ieri de Comisia de la Venetia, raport ce critica in termeni duri modificarile legislative aduse legilor justitiei. Ministrul a scris ca a solicitat opinia Comisiei dar ca Parlamentul a dezbatut si adoptat forma actuala a acestor modificari.

Tudorel Toader se spala pe maini. Prima REACTIE dupa raportul Comisiei de la Venetia: Parlamentul este cel care a dezbatut si adoptat forma actuala a legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit, sambata, prima reactiedupa publicarea opiniei preliminare a Comisiei de la Venetia privind controversatele modificari aduse legilor justitiei. Oficialul.

PNL: Raportul Comisiei de la Venetia arata in clar indreptatirea criticilor formulate de PNL. CCR sa modifice deciziile tinand cont de recomandari

PNL a transmis vineri ca opinia preliminara a Comisiei de la Venetia cu privire la modificarile aduse legilor justitiei arata ca multe dintre criticile aduse de PNL la Legile justitiei sunt confirmate de Comisie. De asemenea, liberalii fac un apel catre CCR ca, in evaluarea sesizarilor de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse celor trei legi ale justitiei, sa tina cont de punctul de vedere al Comisiei de la Venetia.

Tudorel Toader DA VINA pe comisia Iordache pentru raportul Comisiei de la Venetia: Parlamentul este cel care a dezbatut si adoptat forma actuala a legilor justitiei!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit, sambata, prima reactiedupa publicarea opiniei preliminare a Comisiei de la Venetia privind controversatele modificari aduse legilor justitiei. Oficialul.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce Dragnea a afirmat ca este implicat direct in condamnarea sa: E ingrijorator. Conduce prin interpusi Guvernul

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat joi seara ca Presedintele este implicat direct in condamnarea sa. Nu sunt implicat si apucaturi dictatoriale nu am avut.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a elaborat proiectul de solicitare a opiniei Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca MJ a elaborat un proiect de modificare a celor trei legi ale justitiei si un proiect de solicitare a opiniei Comisiei de la Venetia, pe care le-a prezentat Comisiei speciale a Parlamentului, insa ulterior.

Prima reactie a PSD dupa raportul Comisiei de la Venetia. Codrin Stefanescu: Am tinut deja cont de recomandari. Mergem pana la capat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat la scurt timp de la aparitia raportului emis de Comisia de la Venetia privind modificarile aduse Legilor Justitiei, precizand ca forul international recomanda, nu cere. Totodata, acesta a intarit ideea ca PSD va merge pana la capat cu modificarile.

Tudorel Toader, reactie DURA la adresa procuroarei care ancheteaza dosarul Tel Drum: Cine vrea si poate, lesne intelege diferentele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de procurorul DNA Alexandra Lancranjan pe tema prevederilor din Codul Penal din Germania privind abuzul in serviciu. completare: cine.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce Ambasada Germaniei a avut o reactie privind reglementarea abuzului in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca abuzul in serviciu nu este incriminat in mod distinct in Codul penal din Germania, dar calitatea de functionar public sau european apare ca element de agravare in cazul mai multor infractiuni.

Alina Gorghiu, amenintare dupa opinia Comisiei de la Venetia: CCR sa nu cumva sa nu ia act de acest raport!

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirma ca opinia Comisiei de la Venetia este mai mult decat binevenita si solicita CCR sa ia act de raportul preliminar al Comisiei cu privire la legile justitiei, despre care spune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )