Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, PRIMELE DECLARATII dupa ce instanta din Serbia a refuzat extradarea lui Sebastian Ghita: Trebuiesc respectate standardele de protectie a drepturilor (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, PRIMELE DECLARATII dupa ce instanta din Serbia a refuzat extradarea lui Sebastian Ghita: Trebuiesc respectate standardele de protectie a drepturilor (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni dimineata, despre faptul ca judecatorii din Serbia au respins cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Vedem, analizam, tragem concluzii, a. continuă pe B1

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

Instanta din Serbia A RESPINS cererea de extradare a lui Sebastian GHITA: Ar fi PERSECUTAT POLITIC la Bucuresti

Inalta Curte de Justitie din Serbia a respins cererea de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita, informeaza Stiripesurse. ro. Totodata, lui Ghita i s-a aprobat cererea deazil politic in Serbia.

Tudorel Toader: Si eu sunt curios sa vad motivele pentru care Serbia a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Tudorel Toader a spus ca nu a primit documente privind refuzul de extradare a lui Sebastian Ghita, insa le asteapta pentru a vedea motivele pentru care a fost luata aceasta decizie, subliniind ca judecatorii din Serbia au avut in vedere aspecte ce vizeaza procedura, nu fondul cauzei, relateaza Mediafax.

TUDOREL TOADER iese la rampa dupa solicitarea URGENTA a lui LUDOVIC ORBAN: Stie ca realitatea juridica este alta

Tudorel Toader, a reactionat dupa ce seful PNL, Ludovic Orban, a solicitat, joi, ministrului Justitiei sa trimita catre CSM toate dosarele candidatilor inscrisi pentru functia de procuror-sef al DNA, pentru.

Tariceanu, primele declaratii dupa zvonurile privind ruperea coalitiei: Este adevarat ca mai exista diferende, dar nu au loc negocieri cu alti lideri politici

Presedintele ALDE neaga informatiile aparute pe surse politice privind existenta unor negocieri cu Vasile Blaga, Victor Ponta si Mihai Tudose privind ruperea coalitiei guvernamentale si inlaturarea lui Liviu Dr.

Tudorel Toader, atac dur la Ludovic Orban

La ora 12:00 vom sti cine este noul sef al DNA, a anuntat in urma cu putin timp ministrul Tudorel Toader. Acesta l-a acuzat pe liderul liberalilor, Ludovic Orban ca face declaratii politice, cand cere.

Un cunoscut judecator arunca BOMBA dupa decizia lui TUDOREL TOADER : E ceea ce isi doresc infractorii

Decizia lui Tudorel Toader, de a relua concursul la sefia DNA reflecta puterile absolute pe care le concentreaza minsitrul Justitiei in procesul de selectie, un aspect asupta caruia magistratii au avertizat.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Planul lui Tudorel Toader dupa decizia de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de.

Planul lui Tudorel Toader dupa respingerea cererii de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )