Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tudorel Toader ar putea renunta la numirea Adinei Florea in fruntea DNA dupa avizul negativ al CSM: Vedem argumentele si vedem ce facem mai departe

B1 B1,
Tudorel Toader ar putea renunta la numirea Adinei Florea in fruntea DNA dupa avizul negativ al CSM: Vedem argumentele si vedem ce facem mai departe

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da semne ca ar putea renunta la propunerea procurorului Adina Florea drept procuror-general al DNA. in ciuda faptului ca declara la finalul lui septembrie ca indiferent de. continuă pe B1

Toader, despre avizul negativ al CSM privind numirea Adinei Florea la DNA: Dupa ce vad motivele, anunt daca trimit propunerea presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca asteapta sa vada care sunt considerentele pentru care Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat aviz negativ dupa audierea Adinei Florea, propusa pentru functia de procuror sef al DNA, iar dupa ce va citi motivele acestui aviz va anunta daca merge cu propunerea la presedintele Klaus Iohannis.

Tudorel Toader, dupa interviul Adinei Florea: Astept sa vad considerentele avizului, apoi vedem ce facem mai departe

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, ca asteapta motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a CSM privind propunerea Adinei Florea pentru functia de procuror sef al DNA pentru a.

Tudorel Toader, despre Adina Florea in sedinta CSM: Nu este la dosar vreo dovada a comiterii vreunei fapte penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, in cadrul Sectiei pentru Procurori a CSM, ca nu exista la dosarul Adinei Florea nicio dovada a faptului ca sunt suspiciuni sau banuieli rezonabile cu.

Propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA sustine interviul in cadrul CSM in asteptarea avizului de numire

Procurorul Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, s-a prezentat luni la CSM pentru a fi interviata in cadrul procedurii de numire. Aceasta urmeaza sa primeasca avizul consultativ al sectiei.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR de catre Camera Deputatilor pe tema protocoalelor SRI-Parchetul General: Nu am fost consultat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu a fost consultat cu privire la sesizarea CCR pe tema protocoalelor SRI - Parchetul General, sesizare depusa luni de Camera Deputatilor si semnata de vicepresedintele Florin Iordache.

Tudorel Toader spune ca nu a fost consultat in legatura cu sesizarea facuta la CCR privind protocoalele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat marti ca nu a fost consultat in legatura cu sesizarea facuta de presedintele Camerei Deputatilor la CCR referitoare la protocoalele de.

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

Tudorel Toader a dat-o la intors dupa ce Liviu Dragnea a afirmat sambata ca relatia cu ministrul Justitiei se face pe modelul: Eu il rog si el asculta. Toader a afirmat ca situatia nu este la modul.

Tudorel Toader, despre declaratia lui Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Tudorel Toader a declarat luni ca verbul a asculta are multe semnificatii, dupa ce Liviu Dragnea, intrebat ce relatie are cu ministrul Justitiei, a raspuns: Eu il rog si el asculta.

Tudorel Toader, despre protocoale Ministerul Justitiei-SRI: Nu am reusit sa ma uit pentru ca am avut alte urgente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a avut timp sa verifice ce este cu cele doua protocoale incheiate intre ministerul Justitiei si SRI, dar ca in general nu are o problema cu toate protocoalele, ci doar cu acele intelegeri care afecteaza procesul de justitie, scrie Mediafax.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )