Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tudorel Toader, reactie la decizia PSD-ALDE de a respinge amnistia si gratierea: Politica penala este apanajul legiuitorului!

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, reactie la decizia PSD-ALDE de a respinge amnistia si gratierea: Politica penala este apanajul legiuitorului!

Tudorel Toader sustine decizia coalitiei PSD-ALDE de a respinge proiectul de lege privind amnistia si gratierea. Fostul ministru al Justitiei arata ca, in acest moment, este mai clar de ce a refuzat, in. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Apreciem decizia de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader sustine ca apreciaza decizia de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea - luata de coalitia PSD - ALDE - spunand ca proiectul a stat in Parlament din ianuarie 2017 asteptandu-si momentul favorabil.

Tudorel Toader: Apreciem decizia de respingere a proiectului de Lege privind amnistia si gratierea Pentru ca am refuzat patru OUG am fost revocat din Guvern

UPDATE:Tudorel Toader a revebit, joi dimineata, cu un nou mesj pe Facebook, in care precizeaza ca a fost revocat din Guvern pentru ca a refuzat patru Ordonante de Urgenta. Doar pentru cei ce.

Tudorel Toader face o simpla constatare despre amnistie si gratiere. A devenit si mai simplu de inteles refuzul meu de a promova OUG

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, scrie pe Facebook ca apreciaza decizia de respingere a proiectusui de lege privind amnistia si gratierea, sustinand totodata ca a refuzat o ordonanta pe aceasta tema impotriva tuturor presiunilor care au existat.

Tudorel Toader sustine ca a fost dat afara din Guvern pentru ca a refuzat sa dea ordonantele pe justitie. Cele patru acte normative mentionate de fostul ministru

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca a fost revocat din Guvern ca a refuzat sa-si puna semnatura, in principal, pe patru ordonante de urgenta in domeniul justitiei. Tudorel Toader face o simpla constatare despre amnistie si gratiere. A devenit si mai simplu de inteles refuzul meu de a promova OUG.

Motivele demiterii lui Tudorel Toader: ,,Doar pentru cei ce vor sa vada stie adevarul

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a dezvaluit care sunt motivele pentru care a fost revo.

Tudorel Toader rupe tacerea! Motivele pentru care a fost dat afara din Guvern

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre motivele pentru care a fost data afara din Guvern. Acesta sustine ca a principalul motiv este ca a refuzat sa gireze o serie de ordonante de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )