Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tudorel Toader sustine ca a fost dat afara din Guvern pentru ca a refuzat sa dea ordonantele pe justitie. Cele patru acte normative mentionate de fostul ministru

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader sustine ca a fost dat afara din Guvern pentru ca a refuzat sa dea ordonantele pe justitie. Cele patru acte normative mentionate de fostul ministru

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca a fost revocat din Guvern ca a refuzat sa-si puna semnatura, in principal, pe patru ordonante de urgenta in domeniul justitiei. Tudorel Toader face o simpla constatare despre amnistie si gratiere. A devenit si mai simplu de inteles refuzul meu de a promova OUG. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader rupe tacerea! Motivele pentru care a fost dat afara din Guvern

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre motivele pentru care a fost data afara din Guvern. Acesta sustine ca a principalul motiv este ca a refuzat sa gireze o serie de ordonante de.

Drama unor copii parasiti de mama, care dorm sub cerul liber dupa ce tatal a fost dat afara din casa de Primarie. Ce sa fac? Nu am avut bani sa platesc chiria

David 7 ani) si Madalina 10 ani) traiesc un cosmar dupa ce au fost evacuati din apartamentul social in care locuiau. Copiii, care au rezultate bune la scoala, isi doresc sa aiba un acoperis deasupra capului unde sa isi poata face lectiile si sa se adaposteasca alaturi de tatal lor.

Tudorel Toader: Apreciem decizia de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader sustine ca apreciaza decizia de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea - luata de coalitia PSD - ALDE - spunand ca proiectul a stat in Parlament din ianuarie 2017 asteptandu-si momentul favorabil.

Tudorel Toader, reactie la decizia PSD-ALDE de a respinge amnistia si gratierea: Politica penala este apanajul legiuitorului!

Tudorel Toader sustine decizia coalitiei PSD-ALDE de a respinge proiectul de lege privind amnistia si gratierea. Fostul ministru al Justitiei arata ca, in acest moment, este mai clar de ce a refuzat, in.

Tudorel Toader: Apreciem decizia de respingere a proiectului de Lege privind amnistia si gratierea Pentru ca am refuzat patru OUG am fost revocat din Guvern

UPDATE:Tudorel Toader a revebit, joi dimineata, cu un nou mesj pe Facebook, in care precizeaza ca a fost revocat din Guvern pentru ca a refuzat patru Ordonante de Urgenta. Doar pentru cei ce.

Motivele demiterii lui Tudorel Toader: ,,Doar pentru cei ce vor sa vada stie adevarul

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a dezvaluit care sunt motivele pentru care a fost revo.

Tudorel Toader face o simpla constatare despre amnistie si gratiere. A devenit si mai simplu de inteles refuzul meu de a promova OUG

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, scrie pe Facebook ca apreciaza decizia de respingere a proiectusui de lege privind amnistia si gratierea, sustinand totodata ca a refuzat o ordonanta pe aceasta tema impotriva tuturor presiunilor care au existat.

Tudorel Toader, despre plimbarea cu yachtul Universitatii alaturi de fii sai: Eram la receptia de dupa reparatii, mai erau cateva locuri libere si i-am luat si pe ei (VIDEO)

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu a fost nimic ilegal sau imoral prin faptul ca si-a luat copiii cu el pentru a se plimba cu salupa care apartine Universitatii Alexandru Ioan Cuza din.

La Alba Iulia au fost descoperite cladiri din secolul al II-lea care au apartinut unui roman foarte bogat

O asezare de tip villa rustica, din Roma Antica, de mari dimensiuni, care dateaza din secolul al II-lea, a fost descoperita de o echipa de arheologi, in cartierul Oarda de Jos, din Alba Iulia. Potrivit primelor cercetari, vila ar fi o adevarata ferma agricola, care a apartinut unei persoane foarte importante din provincia romana Dacia. Vila se intinde pe o suprafata de aproximativ 2,3 hectare de pamant si momentan au fost cercetate doar doua cladiri: un corp principal, care ar fi fost casa latifundiarului roman si o anexa care ar fi deservit ca spatiu de locuinta pentru sclavi si muncitori, scrie Alba24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )