Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tudorel Toader, replica pentru Klaus Iohannis: A nu se confunda independenta procurorilor cu faptul ca isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, replica pentru Klaus Iohannis: A nu se confunda independenta procurorilor cu faptul ca isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca procurorii trebuie sa fie independenti si nu pot fi plasati in subordinea ministrului. A nu se con. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, replica fulger pentru Klaus Iohannis: Nu se confunda independenta procurorilor privind dosarele cu desfasurarea activitatii lor sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat o replica fulger pentru presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca va trata decizia CCR in asa fel incat sa se respecte independenta pe care procurorii.

Tudorel Toader, replica pentru presedinte: A nu se confunda independenta procurorilor n instrumentarea cauzelor cu desfasurarea activitatii lor sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune, in replica la afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis potrivit carora procurorii nu pot fi subordonati politic, ca nu trebuie confundata independenta acestora in instrumentarea dosarelor cu faptul ca ei isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului.

Tudorel Toader: Ce spune Klaus Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti, in legatura cu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind decizia CCR ce vizeaza revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca ceea ce spune seful statului n.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Toader, despre declaratia lui Iohannis privind independenta procurorilor: Ce spune presedintele nu face parte din Biblie!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca preocuparea privind pierderea independentei procurorilor, dupa decizia Curtii Constitutionale cu privire la revocarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), nu are nicio acoperire si precizeaza ca dezbaterea publica este buna. inteleg romanii ce inseamna independenta procurorului de a ancheta, de a face urmarire penala, de a administra probe. Ce inseamna administrarea justitiei, este treaba ministrului, a explicat Toader. Referindu-se la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect, a spus ca ce spune preseditele nu face parte din Biblie si ca nimeni nu se pricepe la toate, relateaza News. ro.

Tudorel Toader, reactie la declaratiile lui Iohannis referitoarela independenta procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns presedintelui Iohannis, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca independenta procurorilor in instrumentarea cauzelor si nu este in contradictie cu prevederea din Constitutie ce ii situeaza sub autoritatea ministrului Justitiei.

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Independenta procurorilor in administrarea cauzelor nu este amenintata de ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns marti presedintelui Iohannis, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca independenta procurorilor in instrumentarea cauzelor si nu este in contradictie cu prevederea din Constitutie ce ii situeaza sub autoritatea ministrului Justitiei.

Tudorel Toader, ironii la adresa sefului statului: Ce spune Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat faptul ca declaratiile presedintelui referitoare decizia CCR privind revocarea Laurei Codruta Kovesi nu trebuie considerate litera de lege, Klaus Iohannis nefiind pus la punct cu anumite prevederi legale.

Felix Banila, propus de Tudorel Toader la sefia DIICOT: Autoritatea ministrului Justitiei este limitata

Procurorul Felix Banila, propus de ministrul Tudorel Toader la functia de sef al DIICOT, a afirmat marti, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) unde a fost audiat, ca independenta procurorilor nu poate fi afectata de ministrul Justitiei, a carui autoritate este limitata prin lege.

Tudorel Toader, despre criticile presedintelui: Ce spune Iohannis nu face parte din Biblie (VIDEO)

Tudorel Toader a replicat dur la atacurile presedintelui Iohannis privind exercitatarea autoritatii pe care ministrul Justitiei o are prin Constitutie asupra procurorilor. Toader a afirmat ca presedintele nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )