Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, replica fulger pentru Klaus Iohannis: Nu se confunda independenta procurorilor privind dosarele cu desfasurarea activitatii lor sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat o replica fulger pentru presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca va trata decizia CCR in asa fel incat sa se respecte independenta pe care procurorii.

Tudorel Toader, replica pentru Klaus Iohannis: A nu se confunda independenta procurorilor cu faptul ca isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca procurorii trebuie sa fie independenti si nu pot fi plasati in subordinea ministrului. A nu se con.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in urma sesizarii redactiei Lumea Justitiei pentru cei 320. 000 euro.

Curtea Constitutionala, o noua lovitura pentru Iohannis: A respins sesizarea de neconstitutionalitate pe legea privind organizarea CSM

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea modificarilor si completarilor la Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Klaus Iohannis, declaratii dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA: Voi actiona pentru ca procurorii sa ramana independenti. Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu se pronunta in privinta revocarii sefei DNA decat dupa ce va primi motivarea CCR pe care o va citi cu foarte mare atentie pentru a gasi o solutie. Acesta a precizat ca va lua in calcul respectarea statului de drept din Romania si intarirea acestuia prin respectarea Constitutiei.

Plangere pe numele presedintelui Klaus Iohannis si al sotiei acestuia, declinata de DNA la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

O plangere penala depusa la DNA impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sotiei sale, in legatura cu modul in care familia prezidentiala ar fi intrat in posesia a doua imobile, a fost transmisa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

Plangere penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis si a sotiei sale: DNA a declinat-o catre Parchetul Alba

O plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei sale Carmen Iohannis si a notarul Radu Bucsa a fost depusa de catre reprezentantii Luju. ro la DNA. Procurorii anticoruptie, insa, au.

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta.

Klaus Iohannis pleaca din tara in ziua in care CCR ar urma sa publice motivarea deciziei revocarii sefei DNA

Klaus Iohannis pleaca din tara joi, 7 iunie, in ziua in care, potrivit unor surse juridice, judecatorii CCR ar urma sa faca publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa semneze decretul de.

Klaus Iohannis raspunde solicitarii organizatiilor rezist: Sigur, se pot face! (VIDEO)

Klaus Iohannis raspunde organizatiilor rezist care i-au solicitat, luni, presedintelui sa organizeze consultari dupa decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA. in masura in care se impun consultari pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )