Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudorel Toader a schimbat regulile in timpul jocului la concursul pentru functia de procuror general

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader a schimbat regulile in timpul jocului la concursul pentru functia de procuror general

Patru candidaturi au fost depuse pentru functia de procuror general, a anuntat Ministerul Justitiei. insa numai unul din cei patru candidati, respectiv actualul procuror general Augustin Lazar, a avut dosarul complet in momentul depunerii candidaturii, adica la termenul limita stabilit de Ministerul Justitiei: 28 martie 2019. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader a intocmit codul de conduita pentru ministri: haine decente si interzis la cadouri

Guvernul urmeaza sa aprobe in urmatoarea sedinta un memorandum scris de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind adoptarea unui nou Cod de conduita al membrilor Guvernului Romaniei. Printre prevederi se regaseste obligativitatea ministrilor de a nu folosi cuvinte sau expresii jignitoare, sa nu accepte cadouri sau alte avantaje si sa aiba o tinuta vestimetara decenta.

Vineri de la ora 20.00 - o noua editie SUBIECTIV Fata-n Fata! Sa PLECE sau sa RAMANA TUDOREL TOADER la Ministerul Justitiei?

Contestat de Opozitie, apreciat de Putere si apoi contestat chiar din interiorul Puterii. A reusit Tudorel Toader sa reformeze Justitia si sa stopeze abuzurile? Sa PLECE sau sa RAMANP TUDOREL TOADER la Minis.

Calin Popescu Tariceanu, declaratie surprinzatoare despre Tudorel Toader: il apreciez. Si-a facut treaba cu demnitate si curaj

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca Tudorel Toader nu e omul nimanui, ca il apreciaza pe ministrul Justitiei pentru calitatile.

TUDOREL TOADER: Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a comentat pe Facebook informatiile privind plecarea sa de la minister, precizand ca exista viata si dupa ministeriat.

Mesajul lui Tudorel Toader la zvonurile cu privire la demiterea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Minsitrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat joi la zvonurile cu privire la o eventuala demitere a sa in cazul in care nu semneaza ordonantele pentru modificarea Codurilor Penale. Acesta a scris ca exista viata si dupa ministeriat.

Sondaj: Sunteti Pro sau Contra ramanerii lui Tudorel Toader la ministerul Justitiei

Intentia PSD de a-l schimba pe Tudorel Toader din functia de ministrul al Justitiei este vazuta de foarte multa lume ca un act sinucigas avand in vedere ca ministrul Tudorel are o imagine foarte buna, ori.

Calin Popescu Tariceanu sare in apararea lui Tudorel Toader: Nu e omul nimanui / A fost cel care a avut curajul sa propuna revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader nu este omul nimanui, a tinut sa lamureasca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. El spune ca il apreciaza foarte mult pe ministrul Justitiei - contestat puternic de PSD - si ca Toader este singurul care a avut curajul sa propuna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA.

Predictie despre viitorul lui Tudorel Toader: Va avea un viitor stralucit ca politician

Deputatul Remus Borza a facut un pronostic in contextul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urma sa treaca un alt test al increderii la motiunea simpla initiata de PNL si USR. Acesta s-a adeverit. Mo.

Tudorel Toader le face cod de conduita ministrilor - tinuta vestimentara decenta, sa nu foloseasca expresii jignitoare, sa nu accepte cadouri sau alte avantaje

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut un Cod de conduita al membrilor Guvernului, pe care Cabinetul Dancila ar urma sa il aprobe in sedinta de vineri, iar utilitatea acestuia este explicata prin faptul ca asigurarea unei bune guvernante se reflecta si in respectarea cu buna-credinta a unor reguli asumate de persoanele care indeplinesc demnitati publice. Ministrii vor avea de respectat, astfel, mai multe reguli, intre care sa aiba o tinuta vestimetara decenta, sa nu foloseasca expresii jignitoare, sa nu accepte, direct sau indirect, cadouri sau alte avantaje care ar putea influenta exercitarea atributiilor.

Tudorel Toader, despre remanierea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie la zvonurile ca ar putea fi remaniat. Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )