Libnet.ro
UNICEF

00:07

TUDOREL TOADER: Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TUDOREL TOADER: Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a comentat pe Facebook informatiile privind plecarea sa de la minister, precizand ca exista viata si dupa ministeriat. continuă pe Ziarul Bursa

Mesaj din partea lui Toader: Constat faptul ca exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa ministeriat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis, joi, ca exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa ministeriat !, a adaugat el.

Tudorel Toader, despre remanierea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie la zvonurile ca ar putea fi remaniat. Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere. Exista viata si dupa.

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu domnul ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca exista in partid nemultumiri serioase fata de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader,.

Tudorel Toader: Exista viata si dupa ministeriat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a afirmat, joi, ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul informatiilor publicate de g4media. ro potrivit carora ar urma sa fie demis din fruntea institutiei.

Mesajul lui Tudorel Toader la zvonurile cu privire la demiterea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Minsitrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat joi la zvonurile cu privire la o eventuala demitere a sa in cazul in care nu semneaza ordonantele pentru modificarea Codurilor Penale. Acesta a scris ca exista viata si dupa ministeriat.

DRAGNEA: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar liderul PSD spune ca trebuie mai astepte.

Dragnea: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader, eu zic sa mai asteptam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar ca el zice sa mai astepte.

Vineri de la ora 20.00 - o noua editie SUBIECTIV Fata-n Fata! Sa PLECE sau sa RAMANA TUDOREL TOADER la Ministerul Justitiei?

Contestat de Opozitie, apreciat de Putere si apoi contestat chiar din interiorul Puterii. A reusit Tudorel Toader sa reformeze Justitia si sa stopeze abuzurile? Sa PLECE sau sa RAMANP TUDOREL TOADER la Minis.

PNL si USR incearca din nou. Opozitia a depus o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader

Grupurile parlamentare ale PNL si USR din Senat au depus miercuri motiunea simpla intitulata Justitia - victima sigura in mainile lui Toader. Semnatarii cer ministrului Justitiei sa renunte la modificarile nocive aduse legislatiei penale si la schimbarile care contravin statului de drept. in plus, i se cere lui Tudorel Toader sa nu mai considere recomandarile institutiilor internationale de profil ca fiind documente politice.

VIDEO Un camion imbracat in chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iasi de o asociatie care ii cere demisia din functia de rector ministrului Justitiei

Actiune de protest inedita, in Iasi, organizata de catre membrii asociatiei Reset. Acestia se deplaseaza in diverse cartiere ale Iasului cu un camion pe care apare un afis cu chipul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar si mesajul Mi-e rusine cu rectorul Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )