Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei. Raspunsuri la intrebarile momentului

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, la Sinteza Zilei. Raspunsuri la intrebarile momentului

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine in aceasta seara la Sinteza Zilei. Fata in fata cu Mihai Gadea, ministrul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Explicatii despre. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei: Evaluarea lui Augustin Lazar este aproape gata. Timpul se masoara in zile

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine in aceasta seara la Sinteza Zilei. Fata in fata cu Mihai Gadea, ministrul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Explicatii despre.

Sinteza zilei. Ce mailuri a primit Dacian Ciolos de la procurori. Tudorel Toader: Magistratii si-au depasit limitele de competenta

Mihai Gadea a dezvaluit, luni, la Sinteza zilei, ca fosta conducere a Asociatiei Procurorilor din Romania le-a trimis mai multe mailuri lui Dacian Ciolos si unor membri USR pentru ca acestia sa critice public.

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile.l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: E o chestiune de zile. l voi servi cu o cafea si voi concluziona

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca in cateva zile e posibil sa termine evaluarea procurorului general Augustin Lazar, precizand ca il va invita pe acesta la o discutie inainte de a face public raportul, ii va da o cafea si va concluziona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )