Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tudorel Toader, solicitare de ULTIMA ORA, dupa dezvaluirile de pe B1 TV: Ce trebuie sa faca procurorii DNA

B1 B1,
Tudorel Toader, solicitare de ULTIMA ORA, dupa dezvaluirile de pe B1 TV: Ce trebuie sa faca procurorii DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata ca luni va cere Directiei Nationale Anticoruptie sa il informeze daca exista delegari si detasari in functie si situatia exacta a. continuă pe B1

Un fost presedinte CSM, despre OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Nu e o chestiune care poate fi expediata atat de rapid cum face Tudorel Toader

Horatius Dumbrava, fost presedinte CSM, reactioneaza dupa anuntul lui Tudorel Toader privind adoptarea unei OUG pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoale. Judecatorul considera ca ar mai.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

DNA ii raspunde lui Tudorel Toader: Date de ULTIMA ORA despre delegarile si detasarile din institutie

Procurorului sef-adjunct al DNA, Calin Nistor, vine cu noi precizari referitoare la situatia delegarilor si detasarilor din institutie. Jurnalista Sorina Matei a publicat, sambata, pe contul sau de Facebo.

Politic Show:Tudorel Toader vrea sa trimita procurorii DNA care nu ndeplinesc conditia de vechime de 8 ani napoi la parchetele de unde provin.;Reactia Ambasadei Rusiei la declaratiile inadecvate ale ministrului Fifor;ntrebari de hoti, curve si cersetori:

Danilet: Dosarele inchise raman asa pe veci. Este halucinant la ce asistam. Judecatorul Cristi Danilet a comentat, in termeni duri, initiativa ministrului Justitiei: aberant si halucinant sunt doar doua din cuvintele folosite. Magistratul sustine ca dosarele inchise trebuie sa ramana asa, mai ales ca nicio instanta. Orban despre OUG privind revizuirea sentintelor: Dimensiunea ticalosiei este uriasa. Nu poate Guvernul sa se substituie instantelor. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Ordonanta de Urgenta privind revizuirea sentintelor anuntata de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader este o aberatie.

Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca procurorul Elena Iordache, care il ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, este un exemplu de om integru si profesionist.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa fie revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune curand adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader, dupa avertismentul DUR din partea Germaniei: Nu s-a discutat nimic despre DNA si revocare. Restul constituie o declaratie pentru presa...

Tudorel Toader reactioneaza dupa avertismentul dur primit din partea Germaniei. Ministrul Justitiei spune ca nu a discutat cu Guido Wolf, omoloful sau din landul german Baden-Wurttemberg, despre revocarea Laurei C.

Tudorel Toader, reactie dupa declaratiile procurorului Calin Nistor: in DNA nu exista procurori detasati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a.

Revolta printre procurori, dupa ultimele declaratii ale lui Tudorel Toader: Se cere demisia ministrului Justitiei

Recentele declaratii ale ministrului Justitiei Tudorel Toader starnesc revolta procurorilor. Unii dintre ei cer chiar demisia ministrului, dupa ce acesta a anuntat epurari la DNA, i-a indemnat pe condamnatii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )