Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tudorel Toader: Speram ca luni sa sesizam Curtea Constitutionala cu privire la refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader: Speram ca luni sa sesizam Curtea Constitutionala cu privire la refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca prim-ministrul Viorica Dancila sustine sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, adaugand ca acest demers va fi facut in ziua de luni. continuă pe Adevărul

Augustin Zegrean: Presedintele nu poate fi obligat de nimeni sa isi indeplineasca obligatiile. Tudorel Toader nu poate sesiza Curtea Constitutionala (VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a afirmat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, ca presedintele Klaus Iohannis nu poate fi obligat de nimeni sa isi indeplineasca.

Tudorel Toader a anuntat cand va sesiza Curtea Constitutionala in urma refuzului lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Care este punctul de vedere al Vioricai Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV.

Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca vom sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Anuntul a fost facut, pe facebook, la scurt timp dupa ce seful statului a spus ca nu accepta propunerea de revocare inaintata de Toader la inceputul anului. UPDATE: Ministrul Tudorel Toader a subliniat, intr-o noua postare pe Facebook, ca a folosit formula vom sesiza CCR si nu voi sesiza CCR. Precizarea vine dupa ce fostul presedinte al Curtii Augustin Zegrean a afirmat ca ministrul Justitiei nu poate sesiza CCR si ca singurul abilitat e Guvernul.

Tudorel Toader: Sper ca Viorica Dancila sa fie de acord sa sesizam luni CCR n legatura cu refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca spera ca premierul Viorica Dancila sa fie de acord cu sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a revoca pe sefa DNA.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din pozitia de procuror-sef DNA. in.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Traian Basescu: L-as remania pe Tudorel Toader fluierand. Este ridicol, penibil! (VIDEO)

Traian Basescu a continuat seria atacurilor la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca acesta a anuntat ca va sesiza la Curtea Constitutionala faptul ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa.

Traian Basescu il face praf pe Tudorel Toader: Prostia cu sesizarea la CCR, o gluma pentru studentii din anul I. O sa isi ruineze cariera

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru faptul ca a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat s.

Tudorel Toader: Luni ii prezint premierului sesizarea la CCR pe cazul Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca ii va prezenta premierului sesizarea pe care o va inainta la CCR dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi. Presedintele nu a adus decat argumente.

Ministrul Tudorel Toader, despre anuntul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, ca va astepta anuntul facut de presesintele Klaus Iohannis si apoi va da, la randul sau, un comunicat. Parerea mea este sa asteptam orele 18:00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )