Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tudorel Toader: Sper ca Viorica Dancila sa fie de acord sa sesizam luni CCR n legatura cu refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Sper ca Viorica Dancila sa fie de acord sa sesizam luni CCR n legatura cu refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca spera ca premierul Viorica Dancila sa fie de acord cu sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a revoca pe sefa DNA. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Speram ca luni sa sesizam Curtea Constitutionala cu privire la refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca prim-ministrul Viorica Dancila sustine sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, adaugand ca acest demers va fi facut in ziua de luni.

Tudorel Toader a anuntat cand va sesiza Curtea Constitutionala in urma refuzului lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Care este punctul de vedere al Vioricai Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni va sesiza Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV.

Tudorel Toader, raspuns dur la declaratiile lui Klaus Iohannis: Nu actionez in nume personal

Ministrul Justitiei sustine ca nu a actionat in nume personal atunci cand a propus revocarea din functie a sefei DNA. Tudorel Toader i-a dat astfel replica presedintelui Klaus Iohannis care a declarat ca poate.

Tudorel Toader: Luni ii prezint premierului sesizarea la CCR pe cazul Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca ii va prezenta premierului sesizarea pe care o va inainta la CCR dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi. Presedintele nu a adus decat argumente.

Tudorel Toader: ii prezint premierului sesizarea la CCR pe cazul Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca ii va prezenta premierului sesizarea pe care o va inainta la CCR dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi. Presedintele nu a adus decat argumente.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Traian Basescu: L-as remania pe Tudorel Toader fluierand. Este ridicol, penibil! (VIDEO)

Traian Basescu a continuat seria atacurilor la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca acesta a anuntat ca va sesiza la Curtea Constitutionala faptul ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa.

Tudorel Toader, raspuns transant pentru Augustin Zegrean, dupa ce acesta a spus ca ministrul Justitiei nu are ce ataca la CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat, dupa ce fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a spus ca nu poate sesiza CCR, ca a folosit formula vom sesiza CCR, care nu este echivalenta.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )