Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tudorel Toader trage de timp. Dupa discutii cu Viorica Dancila: Am asigurat-o ca astazi voi reflecta asupra demisiei si pana la sfarsitul programului voi da un raspuns

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader trage de timp. Dupa discutii cu Viorica Dancila: Am asigurat-o ca astazi voi reflecta asupra demisiei si pana la sfarsitul programului voi da un raspuns

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, dupa discutiile cu premierul Viorica Dancila, ca va ramane la minister pana la momentul in care Monitorul Oficial va aparea numele noului ministru. Dupa intrebari repetate ale jurnalistilor despre demisie si dupa ce a explicat indelung diferenta dintre revocare si demisie, Tudorel Toader a spus ca i-a transmis premierului ca pana la finalul zilei o va anunta daca va demisiona sau daca se va merge mai departe cu procedura de revocare. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader trage de timp. Dupa discutii cu Viorica Dancila: Am asigurat-o ca astazi voi reflecta asupra demisiei si pana la sfarsitul programului voi da un raspuns

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, dupa discutiile cu premierul Viorica Dancila, ca va ramane la minister pana la momentul in care Monitorul Oficial va aparea numele noului ministru. Dupa intrebari repetate ale jurnalistilor despre demisie si dupa ce a explicat indelung diferenta dintre revocare si demisie, Tudorel Toader a spus ca i-a transmis premierului ca pana la finalul zilei o va anunta daca va demisiona sau daca se va merge mai departe cu procedura de revocare.

Tudorel Toader, primele declaratii dupa remaniere: Nu poti multumi pe toata lumea, eu personal sunt multumit.

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, a dat joi primele declaratii dupa remaniere. Aceste a afirmat ca Guvernul ii apartine prim-ministrului si nu presedintelui Romaniei sau Parlamentului. Toader a mai precizat si ca decizia premierului.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce PSD l-a mazilit: Dancila nu mi-a cerut demisia. Discutam maine dimineata, la orele 09.30

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca Viorica Dancila nu i-a cerut pana acum demisia, cu toate ca PSD a votat mazilirea acestuia iar premierul a cerut in mod public demisia acestuia.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: S-a vorbit foarte mult despre justitie si cred ca Tudorel Toader a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila este cea care a propus, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, schimbarea ministrului.

Tudorel Toader, declaratii dupa intalnirea cu Premierul: Revocarea mea a ajuns la Iohannis. Pana la sfarsitul programului anunt daca demisionez

Update:Tudorel Toader s-a intalnit joi dimineata cu Viorica Dancila pentru a vorbi despre demisia ministrului dupa ce CEx al PSD i-a retras sprijinul politic. Actualul ministru al Justitiei a dezvaluit.

Tudorel Toader, acuzat de fostul sef DIICOT ca a organizat un simulacru de interviu pentru functia de procuror general

Fostul sef al DIICOT, procurorul Daniel Horodniceanu, face acuzatii la adresa lui tudorel Toader, la doar o zi dupa ce premierul Viorica Dancila i-a cerut demisia ministrului justitiei. Din postura de candidat.

Tudorel Toader merge cu demisia la premier

Tudorel Toader face declaratii dupa discutia cu premierul Viorica Dancila, care i-a cerut sa isi dea demisia din functia de ministru al Justitiei dupa ce ieri, Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Tudorel Toader NU demisioneaza, deocamdata, dar va reflecta pana la sfarsitul programului de azi

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, Tudorel Toader declara ca va ramane la minister pana la aparitia in Monitorul Oficial a decretului de revocare. Ministrul Justitiei a anuntat ca pana la sfarsitul zilei va comunica daca demisioneaza din functie sau.

Surse: Motiunea Anti-Toader se voteaza maine. Soarta premierului Viorica Dancila este incerta

UPDATE - Conform unor surse, soarta actualului prim-ministru, Viorica Dancila va fi discutata in sedinta de miercuri. ------------------ Potrivit unor surse politice, miercuri are loc votul motiunii.

Sedinta-fulger la PSD, inainte de intalnirea CEX. in locul lui Tudorel Toader va fi numit Eugen Nicolicea - surse

Sedinta-fulger la PSD inaintea comitetului executiv al partidului. Liderii PSD au stabilit ca ii vor retrage sprijinul politic lui Tudorel Toader si ii vor cere Viorcai Dancila sa-l schimbe din functie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )