Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tudorel Toader a trecut evaluarea Parlamentului: Motiunea impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa la vot. Urmeaza testul remanierii in CEx-ul PSD (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader a trecut evaluarea Parlamentului: Motiunea impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa la vot. Urmeaza testul remanierii in CEx-ul PSD (VIDEO)

Tudorel Toader a scapat de motiunea simpla depusa in Parlament de PNL! Aceasta a fost respinsa cu 171 de voturi impotriva, 99 pentru si 5 abtineri. Ministrul Justitiei a avut putine emotii dupa ce . continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Deputatii au respins motiunea impotriva ministrului Justitiei

ACTUALIZARE: Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa astazi de plenul Camerei Deputatilor. ------ Votul asupra motiunii simple impotriva Ministrului Justitiei Tudorel Toader este dat astazi de deputati. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriza, in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca parlamentarii PSD vor vota sa cum le dicteaza constiinta.

Deputatii voteaza astazi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Votul asupra motiunii simple impotriva Ministrului Justitiei Tudorel Toader este dat astazi de deputati. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriza, in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca parlamentarii PSD vor vota sa cum le dicteaza constiinta.

Tudorel Toader, chemat la raport in Parlament. Deputatii dezbat azi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Deputatii dezbat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liberalii, cei care au depus motiunea, considera ca a sosit si vremea evaluarii lui Toader, cel care la randul sau i-a evauat pe Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, propunand revocarea acestora.

Tudorel Toader a refuzat sa prezinte Parlamentului cel mai asteptat document: ordonanta de clasare Lazar-Iohannis

Ministrului Justitiei i s-a cerut ieri, la dezbaterea motiunii simple care il viza, sa prezinte Parlamentului documentul care a incins spiritele in ultima saptamana: ordonanta de clasare semnata de procurorul general Augustin Lazar cu care a inchis un dosar penal in care ar fi fost implicat presedintele Iohannis.

Ce facea Tudorel Toader in timpul citirii motiunii simple impotriva sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu unul dintre copiii sai, in timp ce se afla in plenul Camerei Deputatilor, acolo unde se citea motiunea simpla la adresa.

Respectul lui Tudorel Toader pentru Parlament. Opozitia citea, ministrul se distra

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ascultat relaxat motiunea simpla citita de un deputat al Opozitiei. Toader a ajuns inclusiv sa distribuie fotografii cu fiul sau si sotia acestuia.

CSM dezminte afirmatiile lui Tudorel Toader

Consiliul Superior al Magistraturii a dezminitit, ieri, afirmatiile ministrului justitiei, Tudorel Toader, conform caruia in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar pentru functia de procuror general depus in anul 2016 ar exista o ordonanta de clasare data lui Klaus Iohannis.

Surse: PSD ar putea vota motiunea Opozitiei impotriva lui Tudorel Toader ca sa-l ajute pe Dragnea

Deputatii PSD ar putea vota miercuri motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Miza: Liviu Dragnea ar putea invoca faptul ca Tudorel Toader a ramas fara sprijin politic in Parlament, motiv sa-l dea afara din Guvern pe ministrul Justitiei. Liderul PSD vrea sa scape de Toader, insa Tariceanu se opune. Motiunea va fi votata miercuri in plen.

Zi cruciala pentru Justitie. Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader

Zi cruciala pentru Justitie. incep dezbaterile in Parlament pe tema motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, motiune care va decide daca Tudorel Toader ramane sau nu in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )