Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tudorel Toader: Voi fi ministru pana cand va fi publicata in Monitorul Oficial decizia de revocare

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Voi fi ministru pana cand va fi publicata in Monitorul Oficial decizia de revocare

Actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, contestat de fortetele politice de la putere, cat si de la opozitie a raspuns jurnalistilor ca rpmane ministru al Justitiei pana cand decizia de revocare va fi. continuă pe Antena3

Toader, intrebat daca crede ca va fi remaniat miercuri: Probabil nici n-o sa mai avem ocazia, dar nu vreau sa va raspund de o mie de ori la aceeasi intrebare (VIDEO)

Tudorel Toader a declarat ca-si va face treaba de ministru al Justitiei pana cand in Monitorul Oficial va aparea numele unui nou ministru. in ciuda insistentelor reporterilor, Toader a refuzat sa spuna daca.

TUDOREL TOADER: Si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Parlament, ca maine va fi ministru si ca va tine cont de ceea ce scrie in Monitorul Oficial, iar raspunzand intrebarilor jurnalistilor a spus ca si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

Mutare de ultima ora a PSD: motiunea impotriva lui Tudorel Toader, dezbatuta si votata miercuri in Senat / Tariceanu, la discutii cu Dragnea

PSD vrea ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader sa fie dezbatuta si votata miercuri in Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justitiei in aceeasi zi in care, in CEX, social-democratii ar urma sa-i retraga acestuia sprijinul politic, fortandu-i astfel mana Vioricai Dancila sa-l remanieze. Informatia apare in contextul in care senatorii au amanat in urma cu o zi dezbaterea motiunii si se pregateau de vacanta de Paste, urmatoarea sedinta de plen fiind programata abia pe 6 mai. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei.

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

Tariceanu: Tudorel Toader a impins in fata reforma Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ministrul Tudorel Toader a luat decizii importante, care au contribuit la curatarea Justitiei, precizand ca nu doreste ca la motiunea simpla.

Tariceanu ii ia apararea lui Tudorel Toader in disputa cu Dragnea: Daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei si a tinut sa spuna ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )