Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tariceanu: Tudorel Toader a impins in fata reforma Justitiei

Antena3 Antena3,
 Tariceanu: Tudorel Toader a impins in fata reforma Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca ministrul Tudorel Toader a luat decizii importante, care au contribuit la curatarea Justitiei, precizand ca nu doreste ca la motiunea simpla. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, declaratie soc. Ministrul Justitiei nu exclude varianta unei demisii

Tudorel Toader nu exclude varianta unei demisii. Declaratia soc a fost facuta chiar in ziua in care se voteaza motiunea simpla impotriva lui, dupadoua amanari. Am luat in calcul ambele.

Alina Gorghiu (PNL),dupa a treia amanare in cazul lui Tudorel Toader: Santaj asupra ministrului Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, dupa amanarea dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca PSD-ALDE il santeajeaza pe Tudorel Toader ca sa publcie ordonantele pe Justitie. Aceasta.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

Tariceanu (ALDE): Nu cred ca Tudorel Toader nu a facut treaba, poate nu a facut destul dupa unii. intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, marti seara, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei, precizand ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube.

Tariceanu ii ia apararea lui Tudorel Toader in disputa cu Dragnea: Daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca nu crede ca Tudorel Toader nu a facut treaba la Ministerul Justitiei si a tinut sa spuna ca intotdeauna daca vrei sa-i gasesti unuia bube in cap, ii poti gasi.

Mutare de ultima ora a PSD: motiunea impotriva lui Tudorel Toader, dezbatuta si votata miercuri in Senat / Tariceanu, la discutii cu Dragnea

PSD vrea ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader sa fie dezbatuta si votata miercuri in Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justitiei in aceeasi zi in care, in CEX, social-democratii ar urma sa-i retraga acestuia sprijinul politic, fortandu-i astfel mana Vioricai Dancila sa-l remanieze. Informatia apare in contextul in care senatorii au amanat in urma cu o zi dezbaterea motiunii si se pregateau de vacanta de Paste, urmatoarea sedinta de plen fiind programata abia pe 6 mai. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament. Se lauda cu arhivele construite la 15 curti de apel. Constructia a 15 arhive, cate una la fiecare.

Tudorel Toader s-a dus la Liviu Dragnea. Se decide soarta ministrului Justitiei

Dupa disputa cu Florin Iordache, Tudorel Toader a ajuns direct in biroul lui Liviu Dragnea. Discutia dintre cei doi are loc cu doar o zi inaintea posibilei votari a motiunii simple prin care Opozitia cere.

Toader, intrebat daca crede ca va fi remaniat miercuri: Probabil nici n-o sa mai avem ocazia, dar nu vreau sa va raspund de o mie de ori la aceeasi intrebare (VIDEO)

Tudorel Toader a declarat ca-si va face treaba de ministru al Justitiei pana cand in Monitorul Oficial va aparea numele unui nou ministru. in ciuda insistentelor reporterilor, Toader a refuzat sa spuna daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )