Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tudose, despre discutia cu Iohannis: L-am intrebat daca este dispus sa semneze actele de remaniere

Antena3 Antena3,
Tudose, despre discutia cu Iohannis: L-am intrebat daca este dispus sa semneze actele de remaniere

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca in cadrul discutiilor pe care le-a avut cu presedintele Klaus Iohannis l-a intrebat pe seful statului daca este dispus sa semneze actele, precizare facuta. continuă pe Antena3

Tudose, despre discutia cu Iohannis: L-am intrebat daca este dispus sa semneze actele saptamana aceasta

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca in cadrul discutiilor pe care le-a avut cu presedintele Klaus Iohannis l-a intrebat pe seful statului daca este dispus sa semneze actele, precizare facuta.

Tudose, raspuns pentru Mircea Badea care l-a intrebat daca orice procuror poate face discretionar remaniere: Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati doar ca sa fie remaniat guvernul/ Exista prezumtia de nevinovatie, da

Mircea Badea a intrat in dialog cu premierul Mihai Tudose pe obisnuita pasa de la finalul emisiunii Sinteza zilei si l-a intrebat insistent daca HotNews. ro l-a citat corect cand a spus ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere. La raspunsul afirmativ al premierului, Badea a insistat ce inseamna probleme penale si l-a intrebat daca orice procuror poate face remaniere in guvern. Exista prezumtia de nevinovatie, dar e clar ca acei ministri au o problema [. ] Nu orice procuror poate face remaniere, a spus premierul. Atunci numai cei ai doamnei Kovesi?!, a venit replica lui Mircea Badea.

Tudose, raspuns pentru Mircea Badea care l-a intrebat daca orice procuror poate face discretionar remaniere: Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati doar ca sa fie remaniat guvernul

Mircea Badea a intrat in dialog cu premierul Mihai Tudose pe obisnuita pasa de la finalul emisiunii Sinteza zilei si l-a intrebat insistent ce inseamna probleme penale si l-a intrebat daca orice procuror poate face remaniere in guvern. Exista prezumtia de nevinovatie, dar e clar ca acei ministri au o problema [. ] Nu orice procuror poate face remaniere, a spus premierul. Atunci numai cei ai doamnei Kovesi?!, a venit replica lui Mircea Badea.

Premierul Tudose, nervos din cauza ultimului sondaj Avangarde: Este o facatura

Premierul Mihai Tudose, intrebat la postul Antena 3 despre sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Cabinetul actual, a raspuns raspicat ca este vorba de facatura.

Mihai Tudose, despre relatia cu Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit

Relatia lui Mihai Tudose cu Liviu Dragnea a inceput sa scartaie. Premierul spune ca nu are ce sa ii reproseze liderului PSD, insa relatia lor nu este intr-un moment fericit in acest moment.

RUPTURA la varful PSD. Mihai Tudose, despre Dragnea: N-as putea sa spun ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Scandalul de la varful coalitiei guvernamentale se confirma. Chiar premierul Mihai Tudose a afirmat intr-o emisiune la Antena 3 ca relatia dintre acesta si seful PSD nu este deloc una.

Tudose despre Legea Manualului: ar fi normal sa existe cate un tip de manual pentru fiecare profil

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, pregateste o lege a manualului, a anuntat, luni seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. El a spus ca acest act normativ, care va fi prezentat in guvern saptamana viitoare, va trebui sa prevada clar ca de tiparirea manualelor se va ocupa doar Editura Didactica, precizand ca ar fi normal sa existe cate un tip de manuale pentru fiecare profil - real si uman.

Tudose, despre Legea Manualului: ar fi normal sa existe cate un tip de manual pentru fiecare profil

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, pregateste o lege a manualului, a anuntat, luni seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. El a spus ca acest act normativ, care va fi prezentat in guvern saptamana viitoare, va trebui sa prevada clar ca de tiparirea manualelor se va ocupa doar Editura Didactica, precizand ca ar fi normal sa existe cate un tip de manuale pentru fiecare profil - real si uman.

Mihai Tudose, despre investitii: Anul viitor vom avea mai multe fonduri pentru investitii decat anul acesta

Premierul Tudose sustine ca incepand cu anul viitor fondurile pentru investitii vor fi mai multe decat anul acesta. Anul viitor vor fi facute mai multe investitii decat anul.

Premierul Mihai Tudose, despre Legile Justitiei: Cred ca ar trebui duse direct la Parlament

Prim-ministrul Mihai Tudose considera ca proiectele de lege pe tema justitiei ar trebui trimise la Parlament, acolo unde sa fie amplu dezbatute. Cred ca legile ar trebui duse direct la Parlament a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )