Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tudose, despre refuzul vaccinarii: Cand condamni copilul la moarte, nu stiu in ce masura mai sunt drepturi parintesti. intalnire importanta pe tema vaccinarii

Adevărul Adevărul,
Tudose, despre refuzul vaccinarii: Cand condamni copilul la moarte, nu stiu in ce masura mai sunt drepturi parintesti. intalnire importanta pe tema vaccinarii

Premierul Mihai Tudose a criticat, miercuri, in termeni foarte duri refuzul unor parinti de a-si vaccina copiii, el vorbind chiar despre decaderea din drepturile parintesti. Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, va prezenta miercuri un raport privind situatia vaccinarii la solicitarea premierului Mihai Tudose. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose, despre problema vaccinarii: Cand condamni copilul la moarte, nu stiu in ce masura mai sunt drepturi parintesti

Mihai Tudose a vorbit despre discutiile pe care l-a avut cu Mihai Bodog, referitoare la problema vaccinarii. Premierul i-a solicitat ministrului Sanatatii sa inceapa o campanie sustinuta pentru a.

Cand condamni copilul la moarte, nu stiu in ce masura mai sunt drepturi parintesti

Premierul Mihai Tudose a criticat, in termeni foarte duri, refuzul unor parinti de a-si vaccina copiii, el vorbind chiar despre decaderea din drepturile parintesti, potrivit unor surse din presa.

Mihai Tudose, despre refuzul de a vaccina copilul: Alti parinti sunt decazuti din drepturi pentru fapte mult mai putin grave (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o reactie extrem de critica la adresa parintilor care nu isi vaccineaza copii. Seful executivului chiar a sugerat ca acestia ar trebui sa fie decazuti din.

Mihai Tudose, despre vaccinare: Cand un parinte isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti

Premierul Mihai Tudose a afimat, miercuri, ca parintii care refuza sa isi vaccineze copiii ii pune in pericol inconstient.

Premierul Mihai Tudose, despre reforma in Justitie: O sa aflati cum va arata cand va fi gata

Premierul Mihai Tudose a vorbit in exclusivitate intr-un interviu pentru Sinteza Zilei si despre reforma din Justitie. Daca dumneavoastra credeti ca ministrul Toader a venit la Chisinau ca s.

Tudose, despre CAS si CASS: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun. Ramane cum am stabilit

Premierul da asigurari ca sistemul de salarizare nu va mai suferi nicio modificare, cel putin pana anul viitor. Mihai Tudose a respins si orice intentie de a modifica salariul minim pe economie, dupa ce .

VIDEO. Premierul Mihai Tudose, despre achizitia de rachete Patriot: Ministerul Apararii are un plan, saptamana viitoare il vom aproba. Adrian Tutuianu: in noiembrie am putea face o plata in contul achizitiei

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca a discutat cu ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, despre achizita de rachete Patriot.

Tudose, despre executia bugetara la sase luni: Nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, fiind un blocaj imens. Tudose a spus si saptamana trecuta ca in unele ministere gradul de executie este de doar 2% pe primele sase luni ale anului.

Premierul Tudose, despre taxa de solidaritate: Era prea putin pentru a face ceva si prea mare deranjul

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, ca taxa de solidaritate nu va fi introdusa, desi masura este prevazuta in programul de guvernare aprobat de Parlament in urma cu mai putin de o luna.

Premierul Mihai Tudose, despre incasarile la bugetul de stat

Intrebat despre deficitul structural si ingrijorarea ca este in pericol ca legea salarizarii sa nu fie aplicata, premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu se va intampla acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )