Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tudose, Dragnea si Tariceanu vin la Alba Iulia de Ziua Nationala. Organizatorii au schimbat programul si pregatesc o parada militara spectaculoasa

Adevărul Adevărul,
Tudose, Dragnea si Tariceanu vin la Alba Iulia de Ziua Nationala. Organizatorii au schimbat programul si pregatesc o parada militara spectaculoasa

O parada militara spectaculoasa va fi organizata la 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Motivul schimbarilor radicale in programul evenimentului este prezenta la Alba Iulia a premierului Mihai Tudose, alaturi de sefii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

ALERTA GENERALA! ORDIN DE MOBILIZARE PENTRU ARMATA DIN TRANSILVANIA! Tudose, Dragnea si Tariceanu stiu motivul!

Parada militara spectaculoasa la Alba Iulia, de Ziua Nationala! Desi initial anuntasera o parada modesta, organizatorii s-au razgandit pe loc, cand Dragnea, Tariceanu si Tudose si-au.

Proiect pentru Alba Iulia Smart City: toate scolile din oras vor avea catalog electronic, 700 de profesori primesc tablete

Primaria Alba Iulia va incheia un protocol de colaborare cu Telekom in cadrul proiectului Alba Iulia Smart City 2018. Compania propune solutii inteligente in domeniul educatiei si pune la dispozitia profesorilor 700 de tablete pentru acces la o platforma tip catalog electronic.

Parlamentul a adoptat legea privind finantarea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia cu suma de 18,8 milioane lei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918-Alba Iulia. Pentru inatreaga investitie se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Targ de cariere la Alba Iulia cu peste 15 companii si oraganizatii. Consultanta de specialitate lastandul de demisii

Targul de Cariere, cea mai mare retea de recrutare din Romania si Republica Moldova, ajunge pentru prima data in aceasta toamna si la Alba Iulia. Evenimentul se desfasoara in 22 noiembrie, la Alba Mall.

Targ de cariere la Alba Iulia cu peste 15 companii si organizatii. Consultanta de specialitate lastandul de demisii

Targul de Cariere, cea mai mare retea de recrutare din Romania si Republica Moldova, ajunge pentru prima data in aceasta toamna si la Alba Iulia. Evenimentul se desfasoara in 22 noiembrie, la Alba Mall.

Maramureseni la Alba Iulia. 1 Decembrie 1918 - expozitie temporara a Muzeului de Istorie

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures organizeazavineri,24 noiembrie, laora14. 30deschiderea expozitiei temporare Maramureseni la Alba Iulia. 1 Decembrie 1918. Evenimentul este parte din progamul cu elasi nume.

Proiectul privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, potrivit Agerpres. Pentru acest monument se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Trei militari romani raniti in Irak si Afganistan vor primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei intr-o ceremonie organizata de Ziua Nationala

Trei militari romani raniti in teatrele de operatiuni din Irak si Afganistan vor primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei, potrivit unor proiecte de hotarare aprobate, miercuri, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca ceremonia de acordare a acestui titlu pentru cei trei militari va fi organizata de 1 Decembrie, dupa parada de Ziua Nationala.

Fasole si carnati de Ziua Nationala. Se deschide si Targul de Craciun

Stegulete, cocarde si fulare tricolore, dar si mii de portii de fasole si carnati, la Slatina, de Ziua Nationala. Se deschide si Targul de Craciun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )