Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Adevărul Adevărul,
Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, joi, ca problema de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures nu este a institutiei pe care o reprezinta, ci este o problema locala, existand o solutie, pe care nu a prezentat-o insa public. Premierul Mihai Tudose a comentat, ironic, ca situatia din Targu Mures este ditamai problema nationala, pe cand adevarata criza este in Ucraina, unde sunt inchise toate scolile romanesti. continuă pe Adevărul

Liviu Pop, despre scandalul liceului din Targu Mures: Nu e problema Ministerului Educatiei. Premierul Tudose a comentat ironic: Ditamai problema nationala cu o scoala

360 de elevi ai Liceului Romano-Catolic din Targu Mures nu stiu daca luni vor incepe scoala, dupa ce, unitatea de invatamant a fost defiintata.

Cum s-a aprins scandalul de la Targu-Mures: un inspector scolar s-a crezut ministru. Politicienii au inflamat spiritele

Din punct de vedere legal, Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures nu a avut aviz din partea Ministerului Educatiei, ci a fost infiintat doar prin semnatura seful Inspectoratului Scolar Mures, Stefan Somesan, decizie cercetata de procurorii DNA. inchiderea Liceului a capatat insa o miza politica.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Scandalul liceului din Targu Mures. Dragnea: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Reactia Ungariei este exagerata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca trebuie gasita o solutie pentru elevii Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, dupa ce activitatea institutiei de invatamant a fost suspendata. Ca urmare, Guvernul Ungariei si-a retras sprijinul pentru aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE). Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult?, a reactionat Dragnea.

Consilier local din Targu Mures: UDMR este vinovata pentru scandalul de la Liceul Romano-Catolic

Un intreg scandal a izbucnit in Targu Mures dupa ce activitatea Liceiului Romano-Catolic a fost suspendata ca urmare a unei decizii in instanta privind dreptul de folosire a cladirii. Acest.

Culisele scandalului de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. De ce au iesit in strada peste 2.000 de maghiari

Scandalul privind desfiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures a avut ca punct culminant o decizie a Tribunalului Mures din 13 iunie 2017 prin care a fost anulata decizia din august 2015 a Inspectoratului Scolar Mures care reglementa infiintarea noii unitati scolare.

VIDEO Situatie absurda la un mare proiect de infrastructura: o bucata mare din autostrada A3 Targu Mures - Campia Turzii zace nelucrata din cauza ca autoritatile sunt incapabile sa revizuiasca Acordul de Mediu

Pe trei loturi de autostrada in lungime de 37 de km dinspre Campia Turzii spre Targu Mures nu s-a pus nici o lopata pe santier, desi contractele de executie au fost semnate de mai bine de un an. Este vorba de loturile 1, 2 si 3 din autostrada A3 Campia Turzii - Ogra, in continuarea celor 52 de km realizati de Bechtel langa Cluj-Napoca. De vina nu sunt constructorii si nici nu exista vreo problema cu finantarea proiectului. Motivul blocajului? Revizuirea Acordului de Mediu, documentul pe baza carei se da autorizatia de construire, nu este gata, desi procedura a fost atribuita direct in 2015 unei fime controversate, al carei actionar a fost condamnat definitiv pentru abuz in serviciu intre timp, si care avea termen de finalizare de sase luni. Au trecut, insa, de atunci mai bine de 26 de luni, iar blocajul creat duce la aparitia unor decalaje intre diversele tronsoane ale autostrazii, decalaje care vor duce practic la imposibilitatea de folosi unele loturi odata finalizate.

Atentie la modul in care Ungaria instrumentalizeaza politic cazul de la Targu Mures!

Cunoasteti cazul Liceului Catolic din Targu Mures: pe 14 iunie, Tribunalul Mures a anulat la 14 iunie, in prima instanta, decizia emisa de Inspectoratul Scolar Judetean Mures prin care s-a infiintat Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures siprin care s-au transferat clase la aceasta unitate scolara de la alte doua institutii de invatamant.

Liviu Pop: Elevii si profesorii de la Liceul Teologic Romano-Catolic Targu Mures, arondati la alta scoala

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de Inspectoratul Scolar Judetean Mures, prin care s-a infiintat Liceul Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures, s-a decis arondarea elevilor si parintilor acestui liceu la alta unitate scolara, scrie Agerpres.

2.000 de persoane au cerut Ministerului Educatiei ca Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures sa nu fie inchis

Aproape 2. 000 de persoane au participat, miercuri, la un miting de protest in fata Institutiei Prefectului, in judetul Mures, pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )