Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liviu Pop: Elevii si profesorii de la Liceul Teologic Romano-Catolic Targu Mures, arondati la alta scoala

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop: Elevii si profesorii de la Liceul Teologic Romano-Catolic Targu Mures, arondati la alta scoala

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de Inspectoratul Scolar Judetean Mures, prin care s-a infiintat Liceul Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures, s-a decis arondarea elevilor si parintilor acestui liceu la alta unitate scolara, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre Liceul Teologic din Targu Mures: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Nu stiu daca actiunea institutiilor de forta e benefica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut joi Guvernului si ministerului Educatiei sa se aplece cu mai multa atentie si curaj in ceea ce priveste situatia legata de inchiderea Liceului Teologic catolic din Targu Mures, care a condus la proteste, in urma cu o zi, si la anuntul Ungariei ca isi retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OCDE.

Cum vrea ministrul Educatiei sa rezolve situatia de la liceul teologic din Mures, care a generat un conflict diplomatic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca, vineri, inspectorul general scolar din Targu Mures va anunta solutia pentru Liceul romano-catolic, ramas fara drept de functionare. O varianta ar putea fi ca institutia sa continue cursurile pe langa o alta unitate de invatamant.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, joi, ca problema de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures nu este a institutiei pe care o reprezinta, ci este o problema locala, existand o solutie, pe care nu a prezentat-o insa public. Premierul Mihai Tudose a comentat, ironic, ca situatia din Targu Mures este ditamai problema nationala, pe cand adevarata criza este in Ucraina, unde sunt inchise toate scolile romanesti.

DOCUMENT INTEGRAL Experiment pe elevii de clasa a V-a: A aparut manualul unic promis de Liviu Pop. Consulta indrumatorul de 300 pagini aici

Indrumatorul pentru elevii de clasa a V-a, experiment unic in invatamantul romanesc de dupa Revolutie, realizat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a devenit realitate.

DOCUMENT Experiment pe elevii de clasa a V-a: A aparut manualul unic promis de Liviu Pop

Indrumatorul pentru elevii de clasa a V-a, experiment unic in invatamantul romanesc de dupa Revolutie, realizat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a devenit realitate.

VIDEO Ministrul Educatiei, Liviu Pop, explica de ce elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale la inceputul anului scolar. Vor fi inlocuite de compendii care au costat 732.000 de lei

Ministrul Ediucatiei Liviu Pop ofera explicatii privind lipsa manualelor scolare cu doar doua saptamani inainte de inceperea anului scolar.

VIDEO Ministrul Educatiei, Liviu Pop, explica de ce elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale la inceputul anului scolar

Ministrul Ediucatiei Liviu Pop ofera explicatii privind lipsa manualelor scolare cu doar doua saptamani inainte de inceperea anului scolar.

Liviu Pop face ancheta in Ministerul Educatiei: Toti copiii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neautorizate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a declansat o ancheta interna, din cauza ca elevii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neacreditate.

Liviu Pop: Am constatat cu surprindere ca anul trecut s-au vandut manuale auxiliare neacreditate; am demarat o ancheta interna

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi ca actul normativ care prevede ca tiparirea tuturor manualelor sa fie facuta de Editura Didactica si Pedagogica, intrata in subordinea MEN, ar putea intra saptamana viitoare in sedinta Executivului, el anuntand demararea unei anchete interne, dupa ce a aflat ca unii elevi au primit anul trecut manuale auxiliare neacreditate, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )