Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tudose l-a certat pe Razvan Cuc de fata cu jurnalistii: in fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, cand terminati odata?

Adevărul Adevărul,
Tudose l-a certat pe Razvan Cuc de fata cu jurnalistii: in fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a criticat, joi, in deschiderea sedintei de guvern, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, potrivit hotnews. ro. Tudose l-a intrebat pe un ton dur cat mai dureaza expropierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti-Ploiesti, folosind apoi un ton zeflemitor: in fiecare saptamana mai expropriati doua cotete. continuă pe Adevărul

Tudose l-a luat la tinta in direct pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a luat joi la tinta in deschiderea sedintei de guvern pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a intrebat pe un ton dur cat mai dureaza expropierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti - Ploiesti, folosind apoi un ton zeflemitor: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete.

FOTO + VIDEO. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a solicitat, marti, omologului sau bulgar sa permita autoritatilor romane dragajul pe Dunare pe partea vecina

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a solicitat omologului sau bulgar sa permita autoritatilor romane dragajul pe Dunare, in sectorul administrat de partea vecina, in eventualitatea in care s-ar institui o situatie speciala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )