Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tudose, lovitura pentru Casa Regala: Guvernul a dat aviz NEGATIV (surse)

B1 B1,
Tudose, lovitura pentru Casa Regala: Guvernul a dat aviz NEGATIV (surse)

Premierul Mihai Tudose da o lovitura dura Casei Regale. Guvernul a decis, miercuri, sa dea un aviz negativ initiativei legislative referitoare la reglementarea statutului juridic al Casei Regale, au declarat,. continuă pe B1

Emotii la Casa Regala! Printesa Charlotte a inceput gradinita

Emotii la Casa Regala. Printesa Charlotte, fiica cea mica a Ducelui si Ducesei de Cambridge, a inceput luni gradinita. Imaginile au fost facute publice de Kate. Charlotte merge la o gradinita.

Tudose, o noua lovitura pentru Dragnea: Premierul sustine ideea conducerii colective in PSD. Surse: intalnire de taina Tudose-Badalau

Premierul Mihai Tudose ii da o noua lovitura presedintelui PSD, Liviu Dragnea. intr-o declaratie pentru psnews. ro, Tudose spune ca sustine ideea lui Nicolae Badalau privind o conducere.

Lovitura pentru Carmen Dan: Mihai Tudose nu l-a demis pe seful Politiei Romane (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose nu a luat in seama cererea primita de la ministrul de Interne, Carmen Dan, privind demiterea sefului Politiei Romane, ba mai mult, in sedinta de guvern de miercuri, acesta.

Anuntul facut de Casa Regala inainte de parastasul de 40 de zile de la moartea Regelui Mihai

Familia regala va lua parte, sambata, 13 ianuarie, la ora 12,00, la parastasul de patruzeci de zile de la trecerea la cele vesnice a regelui Mihai I al Romaniei, informeaza luni site-ul.

O noua lovitura pentru romanii care muncesc in strainatate

Guvernul austriac intentioneaza sa reduca alocatiile acordate copiilor care nu locuiesc in Austria. Coalitia guvernamentala de la Viena vrea ca nivelul alocatiei sa fie egal cu cel din tara in care.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )