Libnet.ro
UNICEF

10:16

Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!

Hotnews Hotnews,
 Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!

Mihai Tudose ii cere lui Victor Ponta sa plece, pentru a doua oara in aceeasi zi. Dupa mesajul din cursul diminetii de marti, el a revenit seara precizand ca nu va parasi Pro Romania, cel care trebuie sa plece fiind Ponta. continuă pe Hotnews

Circul continua in Pro Romania. Mihai Tudose, un nou mesaj pentru Victor Ponta

Circul nu are limite in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta. Asta dupa ce mai multi parlamentari ai formatiunii au votat in frunte cu Mihai Tudose pentru investirea Guvernului Orban. Ponta a anuntat ca ii ex.

Ponta anunta suspendarea din partid a lui Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Cei doi erau deja cu demisiile pe masa

La o zi de la izbucnirea scandalului in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania anunta ca ii sanctioneaza pe cei care au tradat la investirea guvernului Orban, printre care prim-vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Decizia, chiar daca a fost luata luni, a fost comunicata abia marti seara, dupa ce au aparut informatii ca cei doi vor sa demisioneze. Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania surse)Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!.

Mihai Tudose continua ping-pongul declaratiilor cu Victor Ponta: O noua minciuna. Raman la PRO. Pleaca tu!

Mihai Tudose continua schimbul de replici dure cu Victor Ponta. intr-o postare pe Facebook, europarlamentarul Pro Romania ii raspunde liderului formatiunii care precizase ca Tudose nu va pleca din partid pentru a .

Zeci de mii de persoane au cerut un nou referendum pentru ruperea Scotiei de Regatul Unit. Ce sanse sunt ca acest lucru sa se intample (FOTO, VIDEO)

Mii de persoane au cerut, sambata, la Glasgow, organizarea in 2020 a unui nou referendum pentru independenta Scotiei pe motiv ca Regatul Unit va iesi din Uniunea Europeana, relateaza Deutsche.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Boris Johnson nu este de acord cu un nou referendum pentru independenta Scotiei. Votul ar avea, totusi, sanse. Cine l-ar sustine

Premierul britanic Boris Johnson a respins categoric ideea unui al doilea referendum de independenta pentru Scotia pe motiv ca problema a fost stabilita cu un vot odata la o genertie, transmite BBC. Nu cred ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )