Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Antena3 Antena3,
Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Premierul Tudose: Romania este un mediu propice pentru investitii-VIDEO

Alaturi de Klaus Iohannis, la lansarea noului model Ford de la Craiova, a vorbit si premierul Mihai Tudose. Prezenta celor doi lideri politici reprezintaun semnal puternic atat pentru.

Romania este importanta in multe privinte

ACTUALIZARE 12:22 Romania este importanta prin contributiile sale in Afganistan si Kosovo si prin gazduirea scutului antiracheta, remarcand si ca, din 2015 pana in prezent, statele membre ale Aliantei si-au crescut bugetele alocate apararii, urmand ca si tara noastra sa faca acest lucru anul acesta, a declarat Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, in cadrul sesiunii plenare a Adunarii Parlamentare a NATO de la Bucuresti. *ACTUALIZARE 11:20 Stoltenberg: Lucram pentru a face societatile noastre mai puternice in fata atacurilor hibride, care au devenit mai intense si mai rapide ca oricand *ACTUALIZARE 11:11 Afganistanul risca sa se intoarca la statutul de stat al haosului, daca trupele NATO se retrag din zona, ceea ce ar insemna un paradis pentru teroristi, a declarat Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, in cadrul sesiunii plenare a Adunarii Parlamentare a NATO de la Bucuresti. *ACTUALIZARE 11:03 Dragnea: Am alocat resursele bugetare necesare Apararii, asa cum putine state au facut-o *ACTUALIZARE 10:14 Tariceanu: Securitatea incepe acasa; in zona Marii Negre se intersecteaza amenintarile deopotriva din estul si din sudul Aliantei *ACTUALIZARE 09:32 Iohannis, in plenul AP NATO: Parteneriatele dintre noi, statele membre, trebuie sa fie mai tari ca oricand *ACTUALIZARE 08:57 Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a sosit la Palatul Parlamentului ---- Presedintele Klaus Iohannis il va primi astazi, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

De ce nu avem autostrazi in Romania: Solul din Romania este altfel decat in tarile din care provin firmele de constructii - CNAIR

Seful CNAIR, Stefan Ionita, a gasit vinovatul pentru lipsa autostrazilor. Solul din Romania este altfel decat in tarile din care provin firmele de constructii, scrie digi24. ro .

Jens Stoltenberg, la Adunarea Parlamentara a NATO:Romania este importanta in foarte multe privinte

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat luni, in sesiunea anuala a Adunarii Parlamentare a NATO, contributia importanta a Romaniei la Alianta Nord-Atlantica, remarcand participarea tarii noastre la misiunile din Kosovo si Afganistan si alocarea de catre Bucuresti a 2% din PIB pentru aparare, informeaza Agerpres.

Iohannis: Romania este partener constructiv in negocierile privind Brexitul

Tara noastra este partener constructiv in negocierile privind Brexitul, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis.

Sorin Rosca Stanescu:Nu intamplator varful de atac este doamna Shhaideh, pentru ca acum are loc o tentativa de a schimba polii de putere in PSD

PSD traieste pentru a treia oara in istoria sa celebra noapte a cutitelor lungi, definitia tradarii si a sacrificarii liderului de partid. Dupa ce Adrian Nastase a cazut.

Este apendicele indispensabil pentru sanatatea organismului uman?

Apendicele este cunoscut pentru predispozitia sa de a se inflama sau rupe si este privit ca un organ fara functii utile pentru organism in zilele noastre, insa noi cercetari sustin ca ar putea avea un scop important pentru sanatatea organismului, acela de a proteja bacteriile benefice care traiesc la nivelul intestinului, informeaza health. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )