Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tudose s-a intalnit cu Bodog si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudose s-a intalnit cu Bodog si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare

ACTUALIZARE 16:50 Bodog: Maine vom prezenta raportul privind vaccinarea, cu situatia stocurilor de vaccin, a imunizarilor, dar si a celor care refuza imunizarea Ministrul Sanatatii, Florian Bodog a declarat ca maine ii va prezenta premierului raportul privind vaccinarea, care va cuprinde ultimele raportari ale directiilor judetene de sanatate publica cu privire la situatia stocurilor de vaccin, dar si a celor care refuza sa isi imunizeze copiii, potrivit unor surse din presa. ------ Premierul Mihai Tudose s-a intalnit astazi, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, au declarat pentru News. ro surse oficiale. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Premierul Tudose s-a intalnit cu Bodog si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse) / Ministrul sanatatii spune ca va prezenta miercuri situatia

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, spunandu-i ca nu mai accepta nicio aminare, au declarat pentru News. ro surse oficiale. 40 Bodog a declarat ulterior, pentru Agerpres, ca va prezenta miercuri premierului raportul privind situatia vaccinarii impotriva rujeolei.

Premierul Tudose s-a intalnit cu Bodog la Guvern si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse)

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, spunandu-i ca nu mai accepta nicio aminare, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )