Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tuncay Ozturk, la doi ani dupa despartirea de Andreea Marin: incepe sa fie din ce in ce mai greu

Antena3 Antena3,
Tuncay Ozturk, la doi ani dupa despartirea de Andreea Marin: incepe sa fie din ce in ce mai greu

Au trecut doi ani de cand Andreea Marin si Tuncay Ozturk si-au spus adio, dar medicul recunoaste ca sa-si gaseasca astazi o partenera este din ce in ce mai greu. Am tot incercat sa evit. continuă pe Antena3

SOCANT: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN... (FOTO)

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. L-a prezentat ca pe un accesoriu care ar putea sa o ajute in cazul in care ar fi atacata pe strada! Vestimentatia Zanei.

EMOTII foarte mari pentru Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN: Pentru mine acum... (FOTO)

Andreea Marin a petrecut Sarbatorile alaturi de familia sa, dar nici de fani nu a uitat. in a doua zi de Craciun, ea a tinut sa le transmita un mesaj admiratorilor sai. Zana Surprizelor a petrecut.

Nu mai putea respira... ANUNTUL TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit despre problemele sale de sanatate si a dezvaluit ca trebuie sa fie supusa unei interventii chirurgicale delicate. intr-o emisiune televizata, vedeta a explicat ca nu este.

BOMBA URIASA! Da, acum e vorba de Andreea Marin si IUBITUL TINEREL: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca Parisul o fascineaza de fiecare data cand il viziteaza. in cea mai recenta deplasare in capitala Frantei, frumoasa bruneta a avut timp si sa cutreiere stradutele orasului.

Hannelore si Andi, trandafiri si sarutari, dupa despartirea de Bogdan. Imaginile care spun tot!

Hannelore si Andi, trandafiri si sarutari, dupa despartirea de Bogdan. Imaginile care spun tot! Citeste mai mult pespynews. ro .

ANALIZA Cum a pierdut PSD mai bine de doi ani n cea mai urgenta achizitie militara: corvete noi si fregate modernizate pentru Fortele Navale

Daca guvernarea PSD nu anula la inceput de 2017 o hotarare prin care incredinta direct construirea corvetelor catre santierul naval din Galati, in 2019 Romania ar fi putut avea deja la apa prima dintre cele patru nave. Pe cai mari dupa alegerile parlamentare, PSD acuza ca HG-ul era ilegala si ca ar fi trebuit analizati si alti ofertanti. Doi ani mai tarziu, chiar Dragnea acuza Guvernul PSD ca a gresit si ca ar fi trebuit sa recurga la o incredintare directa si un acord guvern la guvern. intre timp, achizitia corvetelor si modernizarea fregatelor s-a blocat intr-o plangere penala si nu are nici un orizont clar de rezolvare. Ce stim cert e ca nevoile Fortelor Navale sunt mai urgente ca niciodata, intr-o Mare Neagra controlata din ce in ce mai puternic de Rusia si unde sprijinul direct NATO este cel mai limitat dintre toate mediile de lupta.

Un copil de doi ani A CAZUT intr-un put. Operatiunea de salvare este iNGREUNATA

Un copil de doi ani a cazut intr-un put ingust, iar de mai bine de 24 de ore salvatorii incearca sa il scoata de acolo, scrie BBC News. Operatiunea este foarte complicata deoarece copilul a ajuns intr-un.

DigiSport: Dupa despartirea de Simona, Cahill a nceput o noua colaborare. Sportivul merge ceas

Australianul Thanasi Kokkinakis 22 de ani) joaca excelent de cand a inceput colaborarea cu Darren Cahill. Tanarul sportiv s-a calificat pe tabloul principal la Australian Open, dupa ce a trecut de Peter Polansky 118 ATP) cu 6-4, 6-4.

Faze tari: Imagini virale. De ce merg macacii japonezi n sir indian pe cablurile electrice; Nu a cumparat nimic nou timp de doi ani: revolta unei mame care vrea sa arate ca poate sa-si creasca cei trei copiii fara bani; O femeie a purtat ani de zile o br

Ce s-a intamplat cu baiatul cu par de gheata, la un an dupa ce povestea lui a devenit cunoscuta in toata lumea. Wang Fuman, copilul din China de doar 8 ani, a devenit un. Primele imagini cu drona invizibila chineza Sky Hawk, in zbor. Seamana izbitor cu bombardierul american B-2. Noua drona chineza Sky Hawk a fost prezentata pentru.

Caz scandalos! Ce scrisoare a trimis ANAF pe numele unui sportiv celebru, mort de doi ani

Un caz incredibil a avut loc in aceste zile in Craiova, dupa ce un fost antrenor de tenis de masa, mare sportiv, a fost obligat sa isi plateasca darile catre stat, cu toate ca, din pacate, a murit acum mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )