Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un tunisian a fost declarat indezirabil 10 ani pe teritoriul Romaniei / SRI: Proces accelerat de radicalizare, sustinere deschisa fata de o grupare terorista

Hotnews Hotnews,
 Un tunisian a fost declarat indezirabil 10 ani pe teritoriul Romaniei / SRI: Proces accelerat de radicalizare, sustinere deschisa fata de o grupare terorista

Un cetatean tunisian a fost declarat indezirabil, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, pentru o perioada de 10 ani, dupa ce magistratii au apreciat ca acesta desfasura activitati care, potrivit legii, constituie riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale, anunta SRI, intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

SRI: Un tunisian a fost declarat indezirabil 10 ani pe teritoriul Romaniei

Un cetatean tunisian a fost declarat indezirabil, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, pentru o perioada de 10 ani, dupa ce magistratii au apreciat ca acesta desfasura activitati care, potrivit legii, constituie riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale, anunta SRI, intr-un comunicat de presa.

SRI a depistat un tunisian care ameninta securitatea nationala. CAB l-a declarat indezirabil pe o perioada de 10 ani

Un cetatean tunisian a fost declarat indezirabil pe o perioada de 10 ani, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti, dupa constatarea faptului ca acesta desfasura activitati care, potrivit legii,.

Guvernul a aprobat stationarea de armament si forte NATO pe teritoriul Romaniei

Proiectul de lege ce prevede stationarea, desfasurarea de operatiuni si tranzitul fortelor armate straine pe teritoriul Romaniei a fost aprobat joi de Guvern, informeaza Mediafax. Astfel proiectul modifica Legea.

Generalul Philip Breedlove, comandant american: NATO va stationa armament greu pe teritoriul Romaniei

NATO va stationa armament greu pe teritoriul Romaniei, a anuntat astazi generalul american Philip Breedlove, comandantul Fortelor Aliate din Europa.

10 ani de inchisoare pentru monstrul care si-a violat fiicele. Fiul sau, participat la incest, va sta doar cinci ani dupa gratii

Aurel Gordea, salajeanul care si-a violat fiicele, a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Fiul sau, care a violat-o si el pe una dintre fete, a primit o condamnare de cinci ani.

GALERIE FOTO. Joia mare la catolici. 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea

Ioan Paul a fost primul Papa al Bisericii Catolice de alta origine decat cea italiana din secolul al XV-lea pana in secolul XX. Suveranul pontif, nascut in Polonia, a fost ales in anul 1978.

Gala Premiilor Gopo - Lungmetrajul lui Nae Caranfil, Closer to the Moon, a fost declarat cel mai bun film

Filmul lui Nae Caranfil, Closer to the moon, a fost distins, luni seara, cu Premiul pentru cel mai bun lungmetraj la editia din acest an a Galei Premiilor Gopo, informeaza Agerpres. Premiul pentru cel mai bun regizor a fost adjudecat de Nae Caranfil, pentru acelasi film.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )