Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tupeist si mincinos: Liviu Dragnea a starnit mania internautilor, dupa ce a dat vina pe Ciolos pentru ca nu s-au construit autostrazi in ultimii 26 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Tupeist si mincinos: Liviu Dragnea a starnit mania internautilor, dupa ce a dat vina pe Ciolos pentru ca nu s-au construit autostrazi in ultimii 26 de ani (VIDEO)

Liviu Dragnea a starnit mania internautilor, dupa ce, aflat la emisiunea Dosar de Politician, a dat vina pe Dacian Ciolos pentru ca nu s-au construit autostrazi in ultimii 26 de ani. Mai multi. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre scandalul Ghita-Kovesi: Sunt doar niste afirmatii ale unui domn inainte sau dupa ce iese de la Parchet cu un stick in mana. Atat (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de joi a emisiunii Dosar de Politician. Acesta a fost invitat sa vorbeasca despre scandalulul.

Liviu Dragnea a iesit la ATAC: Nu este pentru prima oara! Cum isi permite sa comenteze ce fac partidele politice, sa spuna ce partid e bun si care nu?

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, pe care il acuza ca se implica nejustificat in batalia politica. Eu nu sunt convins ca cel care.

Subiectiv: Liviu Dragnea, despre demisia sefei DNA in urma scandalului cu plagiatul tezei de doctorat

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu trebuie sa demisioneze pana nu se decide daca a plagiat sau nu in teza de doctorat. Nu am fost.

Liviu Dragnea il critica, voalat, pe presedintele Romaniei: Cine conduce Romania? Nu stiu! intrebarea asta e pe buzele tuturor

Invitat in platoul postului de televiziune B1 TV, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a profitat de ocazie pentru a mai lansa un atac la adresa sefului statului, Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea cere Guvernului Ciolos sa se implice urgent in criza inundatiilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, cere Guvernului condus de Dacian Ciolos sa se implice urgent in criza inundatiilor, pentru a salva vietile oamenilor si a proteja, pe cat posibil, bunurile acestora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )