Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tupeu fara limite. Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor. Ce informatii ofera la schimb monstrul din Caracal

Playtech Playtech,
Tupeu fara limite. Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor. Ce informatii ofera la schimb monstrul din Caracal

Branza-i pe bani! Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, le cere bani jurnalistilor, oferind in schimb informatii. Despre ce detalii este vorba? Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor Cazul Caracal doua tinere disparute, Alexandra Mihaela Macesanu si Mihaela Luiza Melencu; 14 aprilie, respectiv 24 iulie. Alexandra Macesanu a apelat la 112 pe 25 . continuă pe Playtech

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de .

Detalii infioratoare ies la iveala. Ce a facut Stefan Risipiteanu, dupa ce a vazut-o pe Luiza Melencu in masina lui Gheorghe Dinca

Cheorghe Dinca sicomplicele sau, Stefan Risipiteanu au fost adusi la DIICOT, pentru a fi pusi fata in fata, si pentru a da ultimele declaratii. Detalii halucinante, scoase din filmele de groaza, au iesit la iveala, procurorii DIICOT fiind oripilati de detaliile macabre, date de Dinca, in detaliu, despre cum a fost violata una din fete, .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, despre Stefan Risipiceanu: Sunt probe biologice foarte puternice

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a ajuns miercuri la sediul DIICOT unde va avea loc confruntarea dintre clientul acestuia si Stefan Risipiteanu, complicele si vecinul lui Dinca.

Misterul bijuteriilor gasite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce i-au aratat anchetatorii fostului iubit al Luizei

Zilele trecute va anuntam ca fostul iubital Luizei Melencu a fost audiat pentru prima data in dosarul Caracal, cu toate ca tanarul a insistat la procurorii de caz sa fie audiat. Acest lucru s-a intamplat,in cele din urma, luni, pe 9 decembrie, iar detaliile au inceput sa apara. Misterul bijuteriilor gasite in casa lui Gheorghe .

Gheorghe Dinca a fost acuzat de o noua fapta ingrozitoare

Procurorii DIICOT au extins urmarirea penala pe numele lui Gheorghe Dinca cu infractiunea de profanare de cadavre, fapta de care barbatul nu fusese initial acuzat de anchetatori.

Lovitura in cazul Caracal. Pe oasele din liziera si pe cele din butoiul lui Gheorghe Dinca exista urmele acelorasi substante chimice

Informatie extrem de importanta in cazul Caracal. Analizele au aratat ca pe oasele din liziera si pe cele din butoiul lui Gheorghe Dinca exista urmele acelorasi substante chimice.

Gheorghe Dinca, adus la DIICOT pentru confruntarea cu presupusul complice

Gheorghe Dinca a fost adus miercuri la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Stefan Risipitianu, pentru ca cel din urma nu recunoaste acuzatiile de viol, a anuntat avocatul Claudiu Lascoschi. Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata.

Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri cutremuratoare despre chinul prin care a trecut Luiza: Fane m-a intrebat daca face amor bine. Fata era legata la ochi

Gheorghe Dinca a continuat seria declaratiilor socante despre chinurile prin care a trecut Luiza Melencu. Monstrul din Caracal a povestit cum a violat-o pe fata.

Dezvaluiri in premiera despre Luiza Melencu. Iubitul victimei lui Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT

Foiletonul Caracal se pare ca nu se mai termina, iar informatiile si suspectii apar pe zi ce trece, din ce in ce mai multi. Printre cei chemati sa raspunda intrebarilor procurorilor de caz se numara si fostul iubit al Luizei Melencu. Astazi, tanarul, a fost audiat de procurorii DIICOT din Craiova, fiind citat pentru prima .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )