Libnet.ro
UNICEF

22:30

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan afirma ca Primaria Capitalei a tinut blocate proiecte de 3,1 miliarde de euro: Gabriela Firea s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca social-democrata Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei nu din cauza Guvernului, asa cum sustine ea, ci din cauza propriei.

Gabriela Firea: Ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare, unde speram sa se fure mai putin

Gabriela Firea a vorbit despre sedinta PSD care incepe in scurta vreme la sediul PSD, unde Marcel Ciolacu si-ar dori sa scape de liderii care au pierdut voturile in teritoriu la alegerile din 27 septembrie.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

Gabriela Firea va depune plangere penala: Asteptam rezolutiile BEM si BEC. Sunt probe evidente ca alegerile locale din Capitala nu au fost organizate corect si legal

Gabriela Firea a anuntat ca,daca Biroul Electoral Central nu va da curs contestatiilor formulate de PSD, are de gandsa se adreseze Parchetului si sustine ca sunt probe evidente ca alegerile.

Gabriela Firea: Asteptam sa vedem ce rezolutii vor mai da BEM si BEC. Ulterior suntem nevoiti sa ne adresam Parchetului

Gabriela Firea a anuntat ca intentioneaza sa se adreseze Parchetului, pentru ca - spune ea - este clar ca alegerile locale din Bucuresti nu au fost corecte si legale, fiind si probe in acest sens, relateaza News. ro. Eu am spus ca aceste alegeri daca vor fi castigate nu vor fi prin cinste, corectitudine si prin valoarea candidatilor, ci prin foarte multa manipulare si posibil prin frauda, a adaugat Firea.

Gabriela Firea: 63% dintre persoanele care m-au ales sunt femei. Va multumesc din suflet!

Gabriela Firea a anuntat ca 63% dintre cetatenii care au votat-o la alegerile din 27 septembrie sunt femei si le-a multumit doamnelor si domnisoarelor pentru alegerea facuta.

Ciolacu, candidat pentru un mandat de parlamentar la Buzau. Gabriela Firea, cap de lista PSD pentru Senat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzau, in timp ce Gabriela Firea va deschide lista PSD pentru Senat. intrebat daca Viorica Dancila - schimbata de la sefia organizatiei de femei - va figura pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a raspuns: Tinand cont ca a fost prim-ministrul Romaniei, cred ca da, dar e decizia organizatiei de la Teleorman. El a adaugat ca au fost discutii ca pe listele PSD sa nu se afle traseisti.

BIROUL ELECTORAL MUNICIPAL: Nicusor Dan a castigat functia de primar general cu 282.631 de voturi, iar Gabriela Firea a avut 250.690 de voturi

Rezultatele finale ale ale alegerilor pentru primaria Capitalei facute publice de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti indica faptul ca 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea, transmite News.

BIROUL ELECTORAL MUNICIPAL: Nicusor Dan a castigat cu 282.631 de voturi, iar Gabriela Firea a avut 250.690 de voturi

Rezultatele finale ale ale alegerilor pentru primaria Capitalei facute publice de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti indica faptul ca 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea, transmite News.

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2463 seconds )