Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Playtech Playtech,
Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, despre controlul de la Primaria Capitalei: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Primarul general in functie, Gabriela Firea, sustine ca echipa de control de la Ministrul Finantelor nu a gasit nimic in neregula la Primaria Capitalei si a plecat cum a venit. S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ, afirma Firea, care anunta ca a pregatit deja plangeri entru abuz in serviciu.

Raluca Turcan afirma ca Primaria Capitalei a tinut blocate proiecte de 3,1 miliarde de euro: Gabriela Firea s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca social-democrata Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei nu din cauza Guvernului, asa cum sustine ea, ci din cauza propriei.

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro.

ELCEN raspunde in criza apei calde din Bucuresti si da vina pe Gabriela Firea: Se datoreaza dezinteresului

Lovitura grea pentru fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. Dupa ce aceasta a acuzat ca, in timpul campaniei, s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, pentru ca populatia sa fie ostila fata de domnia sa, ELCEN riposteaza si o acuza ca dezinformeaza si minte pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau.

Gabriela Firea, schimbare radicala de look. S-a tuns scurt dupa ce nu a mai fost aleasa primar general al Bucurestiului

Aproape zilnic a aparut pe sticla sau pe retelele de socializare, a fost in campanie electorala, dar iata ce face Gabriela Firea acum, dupa ce nu a mai castigat inca un mandat de primar general al Bucurestiului. A decis sa abordeze un nou look.

Control la Primaria Capitalei. Florin Citu: Legea a fost incalcata in toate aspectele investigate Gabriela Firea: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Ministrul Finantelor Publice afirma ca in aceasta perioada este definitivat controlul inceput in luna februarie la Primaria Capitalei. Potrivit lui Florin Citu legea a fost incalcata in toate aspectele.

Rezultate finale pentru Primaria Capitalei: Nicusor Dan a castigat alegerile cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea a obtinut 250.690 de sufragii

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, luni, rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei. Astfel, potrivit datelor prezentate de AEP, Nicusor Dan, candidat independent, sustinut de PNL.

Nicusor Dan, castigator al alegerilor cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea, 250.690 de voturi Rezultatele in sectoare - date finale AEP

Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta luni, la mai bine de o saptamana de la scrutin, arata ca Nicusor Dan a fost ales primar general de catre 282. 631 42,81%) de bucuresteni prezenti la urne, in timp ce Gabriela Firea a obtinut 250. 690 de voturi 37,97%).

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

Gabriela Firea acuza ELCEN de partizanat politic

Primarul general in functie, Gabriela Firea, acuza ELCEN de partizanat politic si de faptul ca ar fi actionat pentru a-l favoriza pe candidatul PNL la Primaria Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )