Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcan, despre noul an scolar: intotdeauna este loc si de mai bine. Ma feresc sa incurajez aceasta nota negationista

Adevărul Adevărul,
Turcan, despre noul an scolar: intotdeauna este loc si de mai bine. Ma feresc sa incurajez aceasta nota negationista

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca intotdeauna este loc si de mai bine, referindu-se la pregatirile pentru noul as scolar si ca nu se pot rezolva in noua luni neajunsuri care exista in sistemul de educatie de 30 de ani. Ea a mai declarat ca se fereste sa incurajeze aceasta nota negationista legata de deschiderea anului scolar si ca este prea mult Nu, scoala este despre Da si despre viitor. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Conditiile inceperii anului scolar necesita adaptare rapida si incredere

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca intotdeauna este loc si de mai bine, referindu-se la pregatirile pentru noul as scolar si ca nu se pot rezolva in noua luni neajunsuri care exista in sistemul de educatie de 30 de ani. Ea a mai declarat ca se fereste sa incurajeze aceasta nota negationista legata de deschiderea anului scolar.

ISMB, precizari despre noul an scolar, in direct pe B1 TV: Este nevoie de o comunicare operativa, astfel incat sa se poata interveni in mod eficient si rapid in toate situatiile aparute (VIDEO)

Roxana Cercel, purtator de cuvant in InspectoratulScolar al Municipiului Bucuresti ISMB), a avut o interventie in cadrul Stirilor B1 TV, unde a facut mai multe precizari despre noul an scolar si.

Ministrul Educatiei, reactie halucinanta in miez de noapte despre noul an scolar. Doar in Romania se poate intampla asa ceva

Elevii se pregatesc sa inceapa scoala, in timp ce autoritatile o tin din schimbare in schimbare. Ministrul Educatiei a avut o reactie halucinanta in miez de noapte despre noul an scolar. Doar in Romania se poate intampla asa ceva! Reactie halucinanta a Ministrului Educatiei despre noul an scolar Mai sunt cateva zile pana la inceperea .

Veste dramatica despre tatal Madalinei Manole. Este cutremurator, medicii au facut anuntul

Batranetea si singuratatea i-au facut viata amara lui Ion Manole, tatal regretatei soliste Madalina Manole. A ramas fara fiica si fara sotie, doar cu fiul Marian, cateva poze cu nepotul Petru Junior si un sac de boli. Asupra lui s-a mai napustit un necaz: a fost infectat cu noul coronavirus. Fiul sau a venit cu .

Mai ceva ca Lumina invierii: 8000 de avioane se pregatesc sa duca VACCINUL COVID-19 in toate colturile lumii. Este cea mai mare PROVOCARE din istoria transportului aerian

Desi nu avem inca vaccinul gata, transportatorii aerieni planuiesc livrarea lui. Distribuirea la nivel mondial al leacului pandemic va fi cea mai mare provocare din istoria transporturilor, potrivit industriei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )