Libnet.ro
UNICEF

13:30

TURCAN, DESPRE PSD: Sunt cu gandul doar la voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCAN, DESPRE PSD: Sunt cu gandul doar la voturi

Vicepremierul Raluca Turcan ii acuza de ipocrizie pe liderii PSD afirmand ca, dupa ce acestia au criticat masurile adoptate de Guvern in perioada starii de urgenta dispusa la inceputul pandemiei, acestia critica acum executivul pentru ca a intarziat masuri de acelasi tip. Turcan acuza PSD de dublu discurs si sustine ca social-democrati isi doresc amanarea alegerilor in speranta ca PNL va scadea in preferintele electoratului, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan acuza PSD de ipocrizie: La primul lockdown ne acuzau ca tinem oamenii inchisi, iar acum ne reproseaza ca am intarziat cu restrictiile

Vicepremierul Raluca Turcan a acuzat sambata PSD de ipocrizie, explicand ca, in timpul primului lockdown, liderii social-democrati atacau Guvernul pe motiv ca tineau oamenii inchisi in case, iar azi reproseaza aceluiasi guvern ca a intarziat prea mult cu adoptarea restrictiilor. Aceasta mai acuza PSD ca e cu gandul doar la voturi si ca liderii sai oricum nu respecta masurile de siguranta.

Adevarul despre cum sunt ingrijiti bolnavii de covid-19 in Romania. S-a adeverit teama cea mare a romanilor

In ce mod sunt tratati pacientii de bolnavi de COVID-19 in Romania. Loredana Chimoiu este si ea infectata si a facut demersuri disperate pentru a putea sa isi conduca mama pe ultimul drum, insa raspunsul DSP-ului a fost un NU categoric. Cum sunt ingrijiti pacientii de COVID in Romania Astazi, in Romania s-au inregistrat peste .

Raluca Turcan, despre o posibila redeschidere a scolilor: Atunci cand esti timp de 14 zile la peste 3 infectari la mia de locuitori, se presupune ca exista un pericol in comunitate (VIDEO)

Miercuri seara, in platoul B1 TV, vicepremierul Raluca Turcan a oferit mai multe detalii despre o posibila redeschidere a scolilor, in contextul pandemiei, dar si despre analizelele privind reluarea graduala a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )