Libnet.ro
UNICEF

22:15

Turcan explica detaliile proiectului de 30 de milioane de euro privind copiii cu parinti plecati in strainatate

Adevărul Adevărul,
Turcan explica detaliile proiectului de 30 de milioane de euro privind copiii cu parinti plecati in strainatate

Vicepremierul demisionar Raluca Turcan si ministrul demisionar al Fondurilor Europene Ioan Marcel Bolos au lansat marti un program pilot de stimulare a participarii le educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate. Potrivit Ralucai Turcan, bugetul proiectului este de 30 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Ministrul Fondurilor Europene anunta un program pilot de 30 milioane euro din fonduri europene pentru copiii cu parinti plecati in strainatate

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, alaturi de viceprim-ministrul Raluca Turcan, au lansat marti la Palatul Victoria apelul de proiecte Program pilot de stimulare a participarii la educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate, bugetul apelului fiind de 30 milioane euro.

Raluca Turcan: Guvernul Orban va aloca milioane de euro pentru un program destinat copiilor cu parinti in strainatate

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va aloca 30 de milioane de euro pentru un program ce isi propune sa sara in ajutorul copiilor care au parintii plecati in strainatate.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primii un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primi un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

251 milioane euro, ajutor financiar de salvare a CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia va primi ajutorul de salvare de 251 milioane euro din partea Guvernului, deoarece imprumutul se incadreaza in acest moment normelor europene privind acordarea ajutorului de stat, conform deciziei de ieri a Comisiei Europene.

Romania trebuie sa recupereze ajutorul de 570 milioane euro dat ilegat CFR Marfa

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor de stat, arata o decizia a Comisiei Europene. Specialistii internationali considera ilegal ajutorul dat de.

Romania trebuie sa recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfa, primiti de companie ca ajutor ilegal de stat, arata o decizia a CE

Comisia Europeana a constatat ca operatorul de transport feroviar de marfa CFR Marfa a primit un ajutor de stat incompatibil in valoare de cel putin 570 de milioane euro din partea Romaniei, prin anularea datoriilor si prin neincasarea unor datorii de la societate. Romania trebuie acum sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul ilegal si dobanzile aferente. Vicepresedintele CE Margrethe Vestager, spune ca unele masuri luate de statul roman au dat CFR Marfa un ajutor economic neloial in raport cu alti operatori.

Muntenia Expres: Drumul Expres de la Buzau la Braila. Contract semnat de 3,5 milioane de euro pentru Studiul de Fezabilitate si Proiect Tehnic

Contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres de la Buzau la Braila a fost semnat pentru circa 16,6 milioane de lei cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S. A, anunta Compania de Drumuri. Noua sosea de mare viteza este denumita Muntenia Expres in Master Planul de Transport, ar urma sa aiba circa 98 de km lungime si are un cost estimat la circa 384 de milioane de euro.

PRIMA COMPANIE MEDICALA DE LA NOI CARE DEPASESTE PRAGUL DE 200 MILIOANE EURO MedLife a incheiat 2019 cu o crestere de 24,5% a cifrei de afaceri pro-forma

Reteaua medicala si-a anuntat, recent, intentia sa dezvolte cel mai mare proiect medical din Romania, MedLife Park MedLife a incheiat anul trecut cu o crestere de 24,5% a cifrei de afaceri pro-forma, fiind prima companie medicala din Romania care depaseste pragul de 200 de milioane de euro, a anuntat, vineri, aceasta. Cifra de afaceri pro-forma, consolidata la nivel de grup, inregistrata de MedLife in 2019, a fost 989 milioane lei 208,5 milioane de euro).

Fond de investitii de 190 milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Startup-uri IT din Europa, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari de la un fond de investitii de 190 de milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )