Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turcan: in Romania, Educatia ramane unul din cele mai subfinantate sectoare

România Liberă România Liberă,
Turcan: in Romania, Educatia ramane unul din cele mai subfinantate sectoare

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca taierea unui miliard din bugetul Ministerulu. continuă pe România Liberă

RALUCA TURCAN: in tara noastra, Educatia ramane unul din cele mai subfinantate sectoare

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca taierea unui miliard din bugetul Ministerului Educatiei transmite un mesaj cinic din partea Guvernului: Nu ne pasa de ceea ce se intampla in Educatie!.

Toate zborurile au fost anulate. Situatie fara precedent pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume (VIDEO)

Toate zborurile de pe aeroportul din Hong Kong, incepand de luni si marti dimineata, au fost anulate din cauza protestelor, care paralizeaza orasul de peste de doua luni, potrivit CNN preluat de digi24. ro. in .

MITICA DRAGOMIR, reactie emotionanta dupa moartea lui FLORIN HALAGIAN:A fost urias, unul dintre cei mai valorosi cinci antrenori

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca Florin Halagian, care a decedat la varsta de 80 de ani, a fost unul dintre cei mai valorosi cinci tehnicieni pe care i-a avut.

Teflon, ceramica sau fonta? Care sunt de fapt cele mai sanatoase vase de gatit?

Cele mai bune vase moderne se fabrica azi din ceramica, sticla sau teflon, lasand in urma tigaile din fonta sau din otel. Fiecare material are avantajele si beneficiile lui, dar exista si minusuri de care tr.

Energia, una dintre cele mai importante teme la intalnirea dintre presedintele Romaniei si omologul din SUA. Iohannis: Vreau sa discutam si despre Armata, am putea gazdui mai multi militari americani

Energia va fi una dintre cele mai importante teme de pe agenda intalnirii dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau din SUA, Donald Trump, dupa cum reiese dintr-o discutie informala pe care seful.

Cartofii si citriciele, alimentele cu cele mai mari scumpiri in acest an. Tutunul si combustibilul, preturi mai mari si ele fata de inceputul lui 2019

Cartofii si citricele sunt alimentele cu cele mai mari scumpiri inregistrate in primele sapte luni ale acestui ani, si anume de peste 20%, in timp ce tutunul si combustibilul au un avans considerabil de pret in.

Top 5 cele mai mari esecuri in turism: De la hoteluri si mall-uri fara clienti, la insule artificiale abandonate

Un hotel care nu a gazduit niciodata oaspeti sau insule artificiale care reproduc harta lumii. Sunt doar doua dintre proiectele turistice in care s-au investit sume uriase de bani, dar care, in final, au fost clasificate drept cele mai mari.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Un gigant din energie paraseste Romania

Unul dintre cele mai mari grupuri energetice prezente in tara noastra a anuntat ca-si va vinde afacerea din Europa de Est, stabilind si termenul pana la care va definitiva tranzactia, scrie economica. net.

VIDEO Un incendiu puternic a distrus in totalitate fostul club Bamboo din Mamaia. UPDATE

Un incendiu violent a distrus in totalitate, in noaptea de luni spre marti, cladirea fostului club Bamboo din Mamaia, fara a se inregistra victime, porivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica. Incendiul violent a fost lichidat in jurul orei 6,30, in sprijinul pompierilor militari venind si doua autospeciale de stingere private. La fata locului au mai ramas de garda patru masini. O ancheta a specialistilor urmeaza sa identifice cauzele care au generat incendiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )