Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cartofii si citriciele, alimentele cu cele mai mari scumpiri in acest an. Tutunul si combustibilul, preturi mai mari si ele fata de inceputul lui 2019

B1 B1,
Cartofii si citriciele, alimentele cu cele mai mari scumpiri in acest an. Tutunul si combustibilul, preturi mai mari si ele fata de inceputul lui 2019

Cartofii si citricele sunt alimentele cu cele mai mari scumpiri inregistrate in primele sapte luni ale acestui ani, si anume de peste 20%, in timp ce tutunul si combustibilul au un avans considerabil de pret in. continuă pe B1

Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna si Britney Spears ori Anne Hathaway, Lindsay Lohan si Emily Ratajkowski, iata vedetele care au facut, de-a lungul anilor, cele mai mari gafe vestimentare.

Top 5 cele mai mari esecuri in turism: De la hoteluri si mall-uri fara clienti, la insule artificiale abandonate

Un hotel care nu a gazduit niciodata oaspeti sau insule artificiale care reproduc harta lumii. Sunt doar doua dintre proiectele turistice in care s-au investit sume uriase de bani, dar care, in final, au fost clasificate drept cele mai mari.

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi, fortat sa-si inchida fabrica din Valcea. Ce se va intampla cu angajatii

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi din Romania a anuntat vineri ca este fortat sa demareze procesul de oprire a productiei la fabrica sa, incepand cu 18 septembrie 2019.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Aveti grija sa nu le gresiti acestor nativi!

Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar.

Boris Johnson vrea vize accelerate pentru cele mai bune creiere, dupa Brexit

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat un proiect in vederea emiterii accelerate de vize, menit sa atraga cele mai bune creiere si sa permita Regatului Unit sa continue sa fie o superputere stiintifica dupa Brexit, relateaza AFP.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2019

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram. Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema. Idolii noii generatii vin si din lumea modelelor de catwalk sau a fotbalului.

Rotatia cadrelor, reteta de la conducerea Jandarmeriei. Cei trei cercetati in dosarul 10 august au ocupat in ultimul an cele mai importante functii din Inspectorat, iar omul in alb este tot sef al Brigazii Speciale

Cei trei sefi din Jandarmerie cercetati de procurorii DIICOT pentru interventia brutala asupra manifestantilor de la protestul din 10 august anul trecut, Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au ocupat in ultimul an sau ocupa in continuare - posturi la nivelul cel mai inalt in Jandarmeria Romana. Practic, prin numiri si imputerniciri, ei au fost rotiti intre ei in cele mai importante posturi din Jandarmerie, cele de inspector general, prim-adjunct si sef al Jandarmeriei Bucuresti.

Ziua cu cele mai multe zboruri din an. Care sunt cele mai aglomerate aeroporturi si linii aeriene si cum va fi pe 23 august

Vineri, 9 august 2019, este cea mai aglomerata zi din an, 17 milioane de pasageri fiind imbarcati in 115. 500 de avioane, se arata intr-o statistica realizata de una dintre companiile de analiza si previziuni in industria aeronautica.

Rusia: Sesiune extraordinara a Dumei pentru ingerintele externe, dupa cele mai ample proteste cu care s-a confruntat Putin de la revenirea la Kremlin

Deputatii rusi au anuntat luni o reuniune extraordinara saptamana viitoare consacrata ingerintelor externe in favoarea miscarii de protest pentru alegeri libere in Moscova, dupa o serie de avertismente adresate mai multor tari dar si YouTube, scrie AFP.

Cele mai eficiente exercitii pentru muschii fesieri. Rezultatele se vad intr-o luna!

Vrei un fund tonifiat si bombat? Genuflexiunile sunt raspunsul, mai ales daca nu ai timp sa mergi la sala. Le poti face oriunde si nu ai nevoie de alte accesorii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )