Libnet.ro
UNICEF

20:00

Turcan: Voi propune ca alegerile interne din PNL sa se desfasoare de jos in sus/ Cel tarziu in iunie, PNL va avea o conducere legitima

Hotnews Hotnews,
 Turcan: Voi propune ca alegerile interne din PNL sa se desfasoare de jos in sus/ Cel tarziu in iunie, PNL va avea o conducere legitima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca va propune ca alegerile interne din partid sa se desfasoare de jos in sus, de la nivelul fiecarei sectii de votare si a afirmat ca cel tarziu in iunie va avea loc Conventia acestui partid, astfel incat PNL va avea o conducere legitima si sustinuta de cea mai mare parte a membrilor sai, transmite Agerpres. Mai multi liberali au transmis, duminica, in contextul acestei sedinte, un manifest prin care cer membrilor si simpatizantilor sa li se alature pentru a aplica urgent masurile necesare pentru reconstructia PNL. continuă pe Hotnews

Turcan: Voi participa la protestul din Piata Universitatii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca va participa si la protestul din aceasta seara din Bucuresti, explicand ca se regaseste structural ca gandire cu manifestantii din Piata Universitatii.

Ministerul Securitatii Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigratia ramane in vigoare

Decizia unui judecator federal al SUA de a suspenda ordinul executiv al presedintelui Donald Trump privind imigratia va produce efecte nesemnificative, a anuntat duminica Ministerul Securitatii Interne din SUA DHS), citat de DPA, informeaza Agerpres.

Benot Hamon, desemnat candidatul stangii la alegerile prezidentiale din Franta

Benoit Hamon 49 de ani), fost ministru al Educatiei, s-a impus duminica in cursa pentru alegera candidatului stangii la alegerile prezidentiale din Franta cu programul sau total de stanga, devansandu-l pe fostul premier Manuel Valls, anunta AFP.

Cum se fac jocurile pentru alegerile din PNL

Vechii liberali si fostii democrat-liberali cauta candidati separati pentru sefia PNL, desi au trecut mai mult de doi ani de zile de la fuziunea celor doua partide.

Raportul comisiei interne din SRI confirma ca Ghita si Coldea au fost impreuna in Seychelles

Raportul Comisiei de control din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI) confirma faptul ca generalul Florian Coldea si Sebastian Ghita au fost impreuna in insulele Seychelles si in Italia, a declarat, ieri, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Tutuianu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )