Libnet.ro
UNICEF

20:45

Turcescu: Serban Nicolae (PSD) a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Hotnews Hotnews,
 Turcescu: Serban Nicolae (PSD) a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat luni ca, potrivit unui proiect legislativ initiat in luna mai de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Turcescu sustine ca Serban Nicolae a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat ca potrivit unui proiect legislativ initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri.

Este oficial: Presedintele Petro Porosenko a promulgat elegea educatiei prin care interzice invatamantul in limba minoritatilor din Ucraina

Presedintele Ucrainei Petro Porosenko a promulgat controversata Lege a Educatiei prin care se interzice invatamantul in limba minoritatilor, informeaza BucPress. Potrivit serviciului de.

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Buzau a obtinut in instanta suspendarea ordinului prin care a fost demis de Liviu Pop, alaturi de alti 12 inspectori generali

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Florina Stoian, a obtinut luni in instanta suspendarea ordinului ministrului Educatiei prin care luna trecuta a fost demisa de la conducerea institutiei, anunta News. ro. Decizia poate fi contestata de Ministerul Educatiei in termen de cinci zile.

Ministrul cancan al Culturii vrea sa dea o lege prin care cineastii sa promoveze identitatea si cultura nationala

Ministerul Culturii pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa modifice legea cinematografiei, prin aceste schimbari urmand a se crea noi arii tematice pentru peliculele autohtone. Mai.

Sentinta prin care o familie a fost improprietarita cu un intreg sat din judetul Arad a fost schimbata total

Sentinta prin care familia Colteu a fost improprietarita, in anul 2006, de catre Judecatoria Ineu, cu aproape toate terenurile din satul aradean Nadas, a fost revizuita de catre Judecatoria Bals.

Nicolae Badalau, despre dosarul DNA care le vizeaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Discutam luni, in Biroul Permanent al PSD. Privim cu ingrijorare. Sunt ministri seriosi

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit News. ro. El a mai spus ca Shhaideh si Plumb sunt doi ministri foarte buni, cu experienta vasta, declarandu-se convins ca actele normative vizate de ancheta DNA au fost intocmite corect.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )