Libnet.ro
UNICEF

20:00

Turcescu sustine ca Serban Nicolae a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

România Liberă România Liberă,
Turcescu sustine ca Serban Nicolae a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat ca potrivit unui proiect legislativ initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri. continuă pe România Liberă

Turcescu: Serban Nicolae (PSD) a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat luni ca, potrivit unui proiect legislativ initiat in luna mai de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri, transmite Agerpres.

Este oficial: Presedintele Petro Porosenko a promulgat elegea educatiei prin care interzice invatamantul in limba minoritatilor din Ucraina

Presedintele Ucrainei Petro Porosenko a promulgat controversata Lege a Educatiei prin care se interzice invatamantul in limba minoritatilor, informeaza BucPress. Potrivit serviciului de.

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Buzau a obtinut in instanta suspendarea ordinului prin care a fost demis de Liviu Pop, alaturi de alti 12 inspectori generali

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Florina Stoian, a obtinut luni in instanta suspendarea ordinului ministrului Educatiei prin care luna trecuta a fost demisa de la conducerea institutiei, anunta News. ro. Decizia poate fi contestata de Ministerul Educatiei in termen de cinci zile.

Ministrul cancan al Culturii vrea sa dea o lege prin care cineastii sa promoveze identitatea si cultura nationala

Ministerul Culturii pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa modifice legea cinematografiei, prin aceste schimbari urmand a se crea noi arii tematice pentru peliculele autohtone. Mai.

Sentinta prin care o familie a fost improprietarita cu un intreg sat din judetul Arad a fost schimbata total

Sentinta prin care familia Colteu a fost improprietarita, in anul 2006, de catre Judecatoria Ineu, cu aproape toate terenurile din satul aradean Nadas, a fost revizuita de catre Judecatoria Bals.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )