Libnet.ro
UNICEF

16:00

Turcia va achizitiona 20 milioane de doze de vaccin din China si se afla in discutii cu Pfizer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia va achizitiona 20 milioane de doze de vaccin din China si se afla in discutii cu Pfizer

Turcia va semna un contract in zilele urmatoare pentru achizitia a circa 20 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 al companiei chineze Sinovac Biotech, a declarat ministrul sanatatii, Fahrettin Koca, in parlament, precizand ca Ankara se mai afla in discutii pentru cumpararea de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana, contract cu CureVac pentru o achizitie initiala de 225 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a aprobat marti un al cincilea contract, cu compania farmaceutica europeana CureVac, care prevede achizitionarea initiala a 225 de milioane de doze de vaccin in numele statelor membre, plus o optiune de a solicita pana la 180 de milioane de doze suplimentare, care urmeaza sa fie furnizate odata ce vaccinul societatii se va dovedi sigur si eficient impotriva COVID-19.

S-au inteles: Vladimir Putin trimite primele 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19

Rusia a anuntat primul vaccin anti-COVID-19 din lume. Desi comunitatile stiintifice europene si americane privesc cu suspiciune serul rusesc, vaccinul lui Vladimir Putin primeste incredere din partea lui.

Oamenii de stiinta au descoperit o noua specie de planta, in fosile cu o vechime de 15 milioane de an

O echipa de paleontologi din China si Statele Unite a descoperit o noua specie de planta din genul Choerospondias in fosile cu o vechime de 15 milioane de ani, in provincia Fujian din sud-estul Chinei, relateaza joi Xinhua.

Cosmin Olaroiu despre sportul romanesc la revenirea din China: Nu mai suntem buni la nimic

Campion al Chinei cu Jiangsu Suning, antrenorul Cosmin Olaroiu a tras un semnal de alarma in privinta sportului romanesc per ansamblul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )