Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cosmin Olaroiu despre sportul romanesc la revenirea din China: Nu mai suntem buni la nimic

Online Sport Online Sport,
Cosmin Olaroiu despre sportul romanesc la revenirea din China: Nu mai suntem buni la nimic

Campion al Chinei cu Jiangsu Suning, antrenorul Cosmin Olaroiu a tras un semnal de alarma in privinta sportului romanesc per ansamblul sau. continuă pe Online Sport

Ce spune Cosmin Olaroiu despre preluarea nationalei Romaniei - De ce Ungaria este un model pentru noi

A castigat recent titlul de campion in China alaturi de Jiangsu Suning, iar dupa acest succes a vorbit si despre fotbalul din Romania. Cosmin Olaroiu 51 de ani) stie de ce are nevoie nationala tarii noastre pentru a reveni in elita si precizeaza care este modelul de urmat: Ungaria.

Ce suma colosala primeste Cosmin Olaroiu dupa titlul castigat in China. Anunt surprinzator despre nationala Romaniei

Cosmin Olaroiu este de departe cel mai bine platit antrenor roman. Iar veniturile sale pot concura cu ale celor mai cunoscuti tehnicieni din lume. Iar ultima performanta pe care a realizat-o, titlul cu Jiangs Suning, ii mareste considerabil conturile. Echipa sa a trecut de Ghuangzhou Evergrande, cea mai importanta echipa din China, in finala campionatului.

Ion Tiriac rupe tacerea despre tenisul romanesc. Ce se va intampla dupa era Simonei Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, nu vede un viitor stralucit pentru sportul alb in Romania. Lipsa fondurilor va avea un efect devastatator, este convins cunoscutul om de afaceri. Astfel ca nu se va putea profita de imaginea excelenta a Simonei Halep pentru a forma alte jucatoare de top. Iar Tiriac se teme ca .

Cosmin Olaroiu a vorbit despre o eventuala revenire in Europa. De ce a refuzat toate ofertele primite pana acum

Antrenorul roman a reusit, de curand, o performanta remarcabila cu Jiangsu Suning, grupare cu care tocmai a castigat titlul in China.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )