Libnet.ro
UNICEF

09:00

Turcia anunta suspendarea a 12.801 de politisti din cauza presupuselor legaturi cu Gulen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia anunta suspendarea a 12.801 de politisti din cauza presupuselor legaturi cu Gulen

Autoritatile turce au suspendat 12. 801 politisti din serviciul activ, a anuntat politia nationala astazi, din cauza presupuselor legaturi cu reteaua clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca ar fi fost in spatele loviturii de stat esuata din iulie, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trafic rutier ingreunat din cauza cetii si pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Traficul rutier este ingreunat, duminica dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti A3), din cauza cetii, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Directorul SRI a recunoscut ca Academia Nationala de Informatii a avut de suferit la capitolul imagine din cauza scandalului plagiatelor

Eduard Hellvig, directorul SRI, a recunoscut ca Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a avut de suferit la capitolul reputatie din cauza scandalului plagiatelor. Declaratia a fost facuta.

Angajatii de la Guantanamo, evacuati din cauza uraganului Matthew

Statele Unite au anuntat ca vor evacua 700 de angajati, cu tot cu familii, de la baza navala de la Guantanamo, ca masura de precautie din cauza uraganului Matthew.

Trafic dificil pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii, intre Fetesti si Cernavoda vizibilitatea scazand sub 50 de metri, transmite Mediafax.

Trafic dificil din cauza cetii. Vizibilitatea a scazut sub 50 de metri

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii, intre Fetesti si Cernavoda vizibilitatea scazand sub 50 de metri, potrivit Centrului.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae Niro s-au predat la Politie. Gabriel Sandu a fost ridicat de politisti din trafic

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru s-au predat la Politie dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus joi, definitiv, majorarea pedepselor primite pe fond de cei 3 inculpati in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, a fost depistat de catre politistii prahoveni, luni seara, in apropierea orasului Mizil, unde Sandu are domiciliul legal, fiind ridicat de catre agenti pentru a fi dus la penitenciar, anunta News. ro.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

O familie de romani a scapat de un credit de 300.000 de euro, fara sa achite nicio rata, din cauza unei greseli a bancii

Doi soti din Hateg, care au contractat un credit de 300. 000 de euro, pentru care au garantat cu o vila, au ramas atat cu banii, cat si cu casa, fara sa plateasca nicio rata. Minunea a fost.

Un bebelus a murit din cauza unei greseli pe care multi parinti o fac

Un copil de doar noua luni a murit din cauzaregurgitarii. Nenorocirea a avut loc intr-o familie stabilita inSan Martino di Lupari, o comuna din provincia Padova, Italia. Tragedia s-a.

Fosta sotie a lui Gyuri Pascu, mesaj cutremurator: Primul infarct l-a facut din cauza unui ziarist

Fosta sotie a lui Gyuri Pascu, Daniela Marin, a povestit pe blogul sau pasaje din viata artistului. Primul accident vascular cerebral despre care au vuit toate ziarele, in decembrie 2010,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )