Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia avertizeaza: Vom riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria

Antena3 Antena3,
Turcia avertizeaza: Vom riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, avertizeaza ca Turcia va riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria, informeaza AFP. La orice noua incalcare a. continuă pe Antena3

Turcia avertizeaza ca va riposta din nou

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, avertizeaza ca Turcia va riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria, transmite AFP.

Andrei Serban: Marga, din nou FASCINAT de Uniunea Sovietica?.

Regizorul Andrei Serban se intreaba daca Andrei Marga, presedintele Institutului Cultural Roman, este cel pe care l-a cunoscut sau un altul, din nou fascinat de Uniunea Sovietica si de stahanovismul anilor 50. Intr-un interviu acordat Revistei 22, Serban povesteste: Cat despre domnul Marga, l-am cunoscut cu ani in urma la Cluj, fiind invitat chiar de domnia sa pentru a-mi inmana titlul Doctor Honoris Causa la Universitatea Babes-Bolyai. Am petrecut o seara agreabila impreuna, am vorbit .

Lider PSD Covasna: Premierul Ungariei s-a amestecat din nou in politica interna din Romania.

Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, considera ca premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a amestecat din nou in politica interna din Romania, prin cererea adresata liderului PCM sa infiinteze un Institut pentru Strategia Nationala, gestul nefiind in spiritul bunelor relatii dintre cele doua state, informeaza Mediafax. Deputatul Horia Grama a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca premierul Ungariei, Viktor Orban, se amesteca din nou in politica interna a Romaniei prin propunerea pe .

Alexandra Burke s-a cuplat din nou cu un fotbalist

Alexandra Burke este din nou indragostita. Despre cantareata se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu fotbalistul.

Electricitatea s-ar putea scumpi din nou, de la 1 ianuarie 2013

Lumina s-ar putea scumpi din nou, dupa ce Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE) a propus marirea tarifului pentru transportul energiei electrice cu aproximativ 10%, de la 1 ianuarie 2013. Daca.

SOCAR, din nou interesata de Oltchim

Compania azera SOCAR ar fi, din nou, interesata de Oltchim, sustin surse apropiate situatiei.

Roger Federer, primul jucator din istoria tenisului care petrece 300 de saptamani ca lider mondial

Elvetianul Roger Federer a devenit primul jucator din istoria tenisului care va petrece 300 de saptamani pe primul loc al clasamentului mondial, dupa ce l-a invins pe compatriotul sau Stanislas Wawrinka la.

Madonna socheaza din nou. Vezi cum a atras mii de reactii negative din partea pakistanezilor

Madonna a facut striptease in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Los Angeles, cantareata dedicand acest moment unei fetite pakistaneze care a fost impuscata in cap de talibani, scrie Mediafax.

Business report: Cum au ajuns nemtii si englezii sa fie capsunari la arabi; COSTUL MUSAMALIZARII: Cat platesc anual americanii pentru a-si pastra secretele intacte; SOCAR, din nou interesata de Oltchim; Expert in fiscalitate: Cresterea TVA si taierea sala

Gadgeturile care vor fi la moda si peste doi ani. Ar fi ciudat sa-ti cumperi un CD Player, cand la moda e MP3 player-ul, iar tu vrei un aparat de viitor. Celor care au de gand sa investeasca in gadgeturi in. Businessul romanesc se teme de 2013. Companiile se asteapta la un 2013 instabil, in care nu-si vor mai asuma niciun risc. La intocmirea bugetelor, mizeaza pe deprecierea cursului si pe cresteri minore ale.

Timisoara: Sute de pensionari s-au inghesuit ore intregi la deschiderea unui nou supermarket, care nu oferea nicio promotie (VIDEO)

Sute de pensionari s-au ingramadit la deschiderea unui supermarket din Timisoara, inghesuit in speranta ca vor primi un litru de ulei sau o punga de faina gratis. Degeaba insa. Dupa ce au reusit sa intre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )