Libnet.ro
UNICEF

18:15

Turcia: Cel putin opt oameni au murit, dupa cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani provincia Artvin

B1 B1,
Turcia: Cel putin opt oameni au murit, dupa cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani provincia Artvin

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre. Luni, doua cladiri s-au prabusit din cauza inundatiilor. continuă pe B1

Cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani in nord-estul Turciei. Cel putin 8 oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre, relateaza Euronews. Doua cladiri s-au prabusit din cauza.

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si.

Turcia. O ploaie foarte puternica a UCIS opt oameni

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre.

Afganistan: Cel putin zece persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite in urma unei explozii la un terminal de gaze din vestul tarii

O explozie s-a produs la un terminal de gaze din vestul Afganistanului, cel putin zece persoane fiind ucise si alte 11, ranite in urma deflagratiei, informeaza DPA. Un incendiu puternic a cuprins un terminal de.

Atac sinucigas al unei fetite de 11 ani intr-o autogara din Nigeria, cel putin 15 persoane au fost ucise

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori, citati de agentia DPA, preluata de Mediafax.

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Liban: Cel putin 20 de persoane au fost ranite in cadrul unui miting impotriva crizei deseurilor menajere

Cel putin 20 de protestatari au fost raniti duminica la Beirut in ciocniri cu fortele de ordine in timpul unui miting impotriva crizei deseurilor menajere. Exista 20 de raniti in randul demonstrantilor,.

Un barbat care lucra la reabilitarea unui drum a murit dupa ce un utilaj s-a rasturnat peste el

Un barbat de 44 de ani care lucra la reabilitarea unui drum in comuna vasluiana Puiesti a murit dupa ce utilajul de compactat piatra pe care il conducea s-a rasturnat peste el, in urma unei manevre gresite,.

Doliu in lumea automobilismului. Un mare pilot de Formula 1 a murit dupa un accident pe pista

Pilotul britanic Justin Wilson a decedat, marti dimineata, la un spital din Allentown SUA), dupa un accident in campionatul IndyCar, a anuntat site-ul thetimes. co. uk, scrie mediafax. ro. Wilson, in varsta de.

Pilotul britanic Justin Wilson a murit dupa un accident in campionatul IndyCar (VIDEO)

Pilotul britanic Justin Wilson a decedat, marti dimineata, dupa un accident in campionatul IndyCar, a anuntat site-ul thetimes. co. uk. Internat la intr-un spital din Allentown SUA), Wilson, in varsta de 37 de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )