Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia a intrat in recesiune, pentru prima oara din 2009 / Autoritatile au instalat standuri unde se vand legume si fructe la preturi reduse

Hotnews Hotnews,
 Turcia a intrat in recesiune, pentru prima oara din 2009 / Autoritatile au instalat standuri unde se vand legume si fructe la preturi reduse

Suferind de o puternica inflatie, Turcia a intrat in recesiune, pentru prima oara din 2009, o veste proasta pentru putere, cu trei saptamani inainte de alegerile locale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

SECTIA PENTRU INVESTIGAREA INFRACTIUNILOR DIN JUSTITIE: Kovesi, urmarita penal pentru constituire de grup infractional organizat

Procurorii din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au transmis, astazi, ca au dispus continuarea urmaririi penale fata de Laura Codruta Kovesi.

DISPUTELE cu Statele Unite au dus la RECESIUNE in economia Turciei pentru prima data in ultimii zece ani

La sfarsitul anului 2018 economia Turciei a intrat in prima recesiune economica a ultimilor 10 ani, relateaza BBC, care citeaza datele oficiale economice remise de institutul national de statistica.

Mii de dosare explodeaza in justitie. CCR, motivare devastatoare a protocolului din 2009

Radu Tudor a prezentat luni seara la Antena 3 un document exploziv. Motivarea Curtii Constitutionale in privinta protocoalelor secrete incheiate in special in 2009 si apoi in 2016 va schimba radical fata.

PRIMA IMAGINE cu bebelusul Sandrei Stoicescu. Prezentatoarea Antena 3, mamica pentru prima data (FOTO)

Alessandra Stoicescu traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. IMAGINI NECENZURATE CU MIHAELA RADULESCU! PRINSA iN PAT CU UN BARBAT CELEBRU! AMOR NEBUN LA FERMA! Prezentatoarea de stiri si sotul.

[P] Un profesor de la o universitate britanica de top vine pentru prima data in Romania sa predea pentru o zi tehnicile gandirii critice

Un profesor din cadrul De Montfort University, universitate de prestigiu din Marea Britanie, vine pe 14 martie in Romania, pentru a sustine o lectie demo de Critical Thinking gandire critica), asa cum este predata studentilor universitatii, in care se pune accent pe cooperare, identificarea solutiilor si formularea argumentelor constructive.

Cum arata Mom oclock, prima cafenea din Capitala destinata mamei si copiilor, si ce planuri au investitoarele pentru afacere?

Doua tinere au deschis pe 8 martie, de Ziua Internationala a Femeii, o cafenea dedicata mamei si copilului, Mom o039;clock, cu spatii de joaca pentru cei mici, cu fotolii si canapele relaxante pentru parinti, camere de alaptare, liniste si infasare.

Liga 1: FCSB pierde in fata Viitorului (1-2) si ramane pe pozitia a treia / Clasament dupa prima etapa din play-off

FCSB a pierdut partida cu FC Viitorul din prima etapa a play-off-ului Ligii I si a ramas pe locul al treilea 25 puncte) in clasament, la cinci puncte in urma liderului CFR Cluj. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a apropiat de primele pozitii, cu 22 de puncte.

PMP va vota pentru excluderea FIDESZ din PPE

Colegiul National al PMP a hotarat luni, cu unanimitate de voturi, sa dea un mandat de sustinere propunerii de excludere din PPE a Fidesz, partidul premierului ungar Viktor Orban.

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat ieri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen.

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat vineri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )