Libnet.ro
UNICEF

18:30

Turcia va investi 10 miliarde de dolari pentru a construi o noua rafinarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia va investi 10 miliarde de dolari pentru a construi o noua rafinarie

Fondul suveran de investitii al Turciei TVF) va investi aproximativ 10 miliarde de dolari pentru a construi o rafinarie in sudul Turciei, o decizie destinata sa reduca deficitul balantei comerciale a tarii. continuă pe Ziarul Bursa

OFERTA SUPRASUBSCRISA IPO-ul Aramco a atras 44,3 miliarde dolari pana acum

Gigantul petrolier saudit Aramco a primit, pana acum, oferte totalizand 44,3 miliarde de dolari pentru actiunile sale, conform anuntului facut vineri de managerul ofertei, Samba Capital, preluat de Reuters. Astfel, oferta publica initiala IPO) a companiei este suprasubscrisa.

Noul Stadion National din Tokyo a fost finalizat cu opt luni inaintea Jocurilor Olimpice de anul viitor, investitie de 1,4 miliarde dolari

Noul Stadion National din Tokyo a fost finalizat oficial sambata, cu o luna mai devreme si cu aproape opt luni inaintea Jocurilor Olimpice de anul viitor, scrie publicatia The Japan Times, care precizeaza ca investitia s-a ridicat la 157 miliarde yeni 1,4 miliarde dolari).

incasari record de 7,4 miliarde dolari din mediul online in SUA de Black Friday

Cumparatorii din Statele Unite au cheltuit online 7,4 miliarde de dolari cu ocazia reducerilor de Black Friday, conform Adobe Analytics.

IN 2018: Gospodariile din UE au cheltuit peste 200 miliarde euro pentru comunicatii

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit, anul trecut, peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru servicii postale si servicii si echipamente de telefonie si telefax, ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor.

Ce inseamna pentru Dacia noua companie a aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi

Grupul Renault-Nissan-Mitsubishi a format o noua companie care sa asigure un viitor competitiv al aliantei. Iar de acest pas ar putea profita si Dacia, sub o forma sau alta. Renault, Nissan si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )