Libnet.ro
UNICEF

18:15

Turcia reinstituie accesul la Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia reinstituie accesul la Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, in urma publicarii, miercuri, in gazeta Oficiala, a unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia blocarea din ultimii peste doi ani a accesului este o incalcare a libertatii de expresie, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, in urma publicarii, miercuri, in gazeta Oficiala, a unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia blocarea din ultimii peste doi ani a accesului este o incalcare a libertatii de expresie, transmite Reuters.

Turcia redeschide accesul la Wikipedia dupa ce doi ani l-a interzis total

Site-ul de cultura generala si informatii Wikipedia poate fi din nou accesat de catre turci in urma unei decizi a regimului Erdogan, dupa doi ani de blocada.

Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Andreea Balan a postat un mesaj special pentru sotul ei, actorul George Burcea. Cantareata le-a impartasit fanilor sai din mediul online si cateva fotografii din albumul de vacanta, fiind plecata de curand in Mauritius. Desi inceputul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru ca mezina familiei sale s-a imbolnavit de enterocolita, lucrurile au revenit, .

Yango a primit un aviz tehnic pe doi ani pentru functionarea ca platforma digitala in Romania. Ce tarife are

Aplicatia de ride-hailing Yango a primit un aviz tehnic valabil doi ani de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor pentru functionarea ca platforma digitala de intermediere a transportului alternativ.

Supervizarea lucrarilor la Podul peste Dunare de la Braila, contractata la doi ani de cand Compania de Drumuri a semnat contractul initial pentru proiectarea si executia propriu-zisa a proiectului

Contractul pentru Supervizarea Proiectarii si Executiei Podului suspendat peste Dunare in zona Braila a fost semnat marti de catre Compania de Drumuri cu asocierea Metroul SA - Instalrom Inginerie Internationala SRL - Sistema Inginerie SRL - Arex Lider Company SRL pentru circa 35 de milioane de lei. Semnarea contractului de supervizare vine la doi ani de la semnarea contractului de proiectare si executie propriu-zisa de circa 433 de milioane de euro.

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

DUPA CINCI ANI DE LA EXPLOZIA FRANCULUI ELVETIAN CHF se intrece pe sine si doar doua banci se uita la clienti

in timp ce inca nu avem in aplicare nicio lege pe cursul de schimb, solicitarile catre CSALB cresc de la an la an Cinci ani de lupta cu ratele bancare, cu institutiile de credit, cu legislativul si cursul valutar s-au implinit ieri, dupa ce, in 15 ianuarie 2015, francul elvetian CHF) a explodat neasteptat, in contextul in care Banca Nationala a Elvetiei SNB) a ridicat pragul de 1,2 CHFEuro, impus in 2011.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )