Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Hotnews Hotnews,
 incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum va arata Cazinoul din Constanta dupa reabilitare. incep lucrarile de proiectare FOTO

Compania Nationala de Investitii CNAIR) anunta ca s-a facut primul pas concret in vederea reabilitarii Cazinoului din Constanta prin emiterea Ordinului de incepere a lucrarilor de proiectare.

Cazinoul din Constanta, predat constructorilor, pentru inceperea lucrarilor, de Ziua Culturii Nationale

Amplasamentul Cazinoului din Constanta a fost predat oficial constructorului in vederea consolidarii si restaurarii, miercuri,de Ziua Culturii Nationale, in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul.

Internet gratuit pe faleza Cazinoului din Constanta, de la Poarta 1 pana la Comandamentul Flotei

Constantenii si turistii au posibilitatea de a se conecta gratuit la internet in zona falezei Cazinoului din municipiul Constanta.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Astepta microbuzul 310 din Constanta, cand un barbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltator

O femeie din Constanta astepta microbuzul 310, cand un barbat s-a apropiat de ea. A urmat ceva de-a dreptul revoltator, iar oamenii care asteptau nu au ramas indiferenti si au incercat sa intervina.

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator pe malul apei. N-a mai avut putere sa scape de furia marii (FOTO)

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator.

Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Andreea Balan a postat un mesaj special pentru sotul ei, actorul George Burcea. Cantareata le-a impartasit fanilor sai din mediul online si cateva fotografii din albumul de vacanta, fiind plecata de curand in Mauritius. Desi inceputul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru ca mezina familiei sale s-a imbolnavit de enterocolita, lucrurile au revenit, .

Lia Olguta Vasilescu, despre Pilonul II de pensii: Poate fi Caritas. Dupa 10 ani de contributie, primesti 46 de lei pe luna la pensie

Lia Olguta Vasilescu a atacat Guvernul PNL, spunand ca isi bate joc de pensiile romanilor. Fostul ministru al Muncii a spus ca dupa 10 ani de contributie la Pilonul II de pensii, un roman va primi in medie 46 de lei la pensie si ca fondurile private de pensii pot fi un Caritas.

O tanara a trait clipe de cosmar, dupa ce a fost tamponata intetionat de un barbat din Suceava. Dupa impact, individul a incercat sa o arunce de pe pod

Momente de panica traite de o tanara din Suceava, dupa ce a fost tamponata intentionat de un barbat din Suceava. La scurt timp dupa impact, individiul a incercat sa o impinga de pe pod.

Cazinoul din Constanta va fi preluat Ministerul Dezvoltarii. Ion Stefan: Reabilitarea va fi facuta de CNI

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, va prelua miercuri, la ora 13. 00, amplasamentul Cazinoului din Constanta, in vederea restaurarii si consolidarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )